Новий канал зніматиме другий сезон «України чудес»

8 Травня 2012
9043
8 Травня 2012
14:46

Новий канал зніматиме другий сезон «України чудес»

9043
Зйомки починаються 20 червня
Новий канал зніматиме другий сезон «України чудес»

20 червня Новий канал починає зйомки другого сезону вуличного магічного шоу «Україна чудес» за участю російських ілюзіоністів братів Сафронових. Про це повідомляється на офіційній сторінці каналу у Facebook.

 

Починаючи з 20 червня команда проекту зніматиме шоу в Мукачеві, Ужгороді, Івано-Франківську, Тернополі, Луцьку, Рівному, Житомирі, Чернігові, Черкасах, Києві, Дніпропетровську, Запоріжжі, Севастополі, Судаку і Новому Світі.

 

Перший сезон «України чудес» виходив на Новому взимку-навесні 2012 року.

 

 


 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9043
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду