Розинська припускає, що її звільнять з НТКУ

7 Травня 2012
24662
7 Травня 2012
13:27

Розинська припускає, що її звільнять з НТКУ

24662
І не погоджується з вибаченням Бенкендорфа
Розинська припускає, що її звільнять з НТКУ

Телеведуча Наталія Розинська припускає, що після конфлікту з працівниками ДАІ та розповсюдження офіційної заяви-вибачення від НТКУ за поведінку пані Розинської, її буде звільнено з телекомпанії. Про це вона заявила в листі, який надійшов на адресу ТК.

 

«Після оприлюднення цієї заяви, швидше за все,  мене буде звільнено з телекомпанії. Але я до цього готова. Мене і раніше намагалися звільнити з НТКУ за мою принципову політичну і громадянську позицію», - йдеться в повідомленні.

 

Крім того, Наталія Розинська зазначає, що її позиція стосовно інциденту відрізняється від офіційної позиції  керівництва каналу: «Я  щиро дякую директору Національної телекомпанії України - Єгору Бенкендорфу за те, що він "попіклувався" про мене і поспішив вибачитися перед владою. Я наголошую на тому, що це -  особиста точка зору  керівника НТКУ, який не був присутній на місці цих подій і, очевидно, не має сумного досвіду спілкування з працівниками міліції. Моя точка зору радикально  відрізняеться від  думки пана Бенкендорфа».

 

Телеведуча стверджує, що пережила напад і побиття працівників «сумнозвісного» спеціального підрозділу «Кобра», і не вважає за потрібне вибачатися перед працівниками ДАІ: «Пригадаємо випадок, коли  керівник "Кобри" показав середнього пальця спікеру Верховної Ради України -  пану  Яценюку... Представники цієї структури наставляли мені  в обличчя  табельну зброю. Однак, навіть під дулом пістолета,  я вважаю не припустимим для себе  вибачатися перед тими, хто більше схожий на бандитів, ніж на представників міліції. Моя принципова позиція впродовж усього мого життя - краще померти стоячи, аніж все життя повзати  на колінах».

 

«Я звертаюсь до кожного громадянина який постраждав від побоїв, зазнав морального чи фізичного насилля від працівників правоохоронних органів. До тих, хто хоч раз у житті стикався з явищем корупції та хабарництва. А таких  людей, я переконана,  сотні тисяч. Настав час сказати -  досить.  І тільки тоді нам не буде чого боятися у нашій власній країні», - йдеться в листі.

 

Нагадаємо, Наталія Розинська заявляла, що 2 травня її побили представники ДАІ. Згодом на сайті «Дуся» було оприлюднене відео цієї пригоди, зняте очевидцями подій.

 

У прес-службі міліції стверджують, що на ведучу складено чотири протоколи за адміністративні порушення.

 

Адвокат телеведучої Наталії Розинської Микола Неділько не виключає, що правоохоронні органи, переслідуючи його клієнтку, намагаються вплинути на екс-майора Управління держохорони Миколу Мельниченка.

 

Національна телекомпанія України та її генеральний директор Єгор Бенкендорф вибачились перед співробітниками ДАІ та міністром внутрішніх справ Віталієм Захарченком за поведінку ведучої Наталії Розинської.

 

«Детектор медіа» звернулася до Єгора Бенкендорфа з проханням прокоментувати, чи має намір керівництво НТКУ звільняти Наталію Розинську. Президент НТКУ у розмові зазначив, що рішення буде прийняте після розмови з пані Розинською.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24662
Читайте також
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гена Львов
4327 дн. тому
Такую шлюху и на пушечный выстрел нельзя подпускать к любому СМИ. Ганьба!
arslan borz
4348 дн. тому
судя по поведению,онная особь не телеведущая,а бульварная шлюха
arslan borz
4348 дн. тому
судя по поведению,онная особь не телеведущая,а бульварная шлюха
Юрій
4352 дн. тому
Вважаю, що пані Розинську слід обстежити у психіатричній ликарні на предмет адекватності та при необхідності розпочати лікування від відповідного психічного розладу.
щфі
4365 дн. тому
при чому тут Мельниченко? Не бачу зв"язку. хіба що =- він записав, як матюкається Кучма. Але навіть Мельниченко не спромігся зняти, як матюкається невихована представниця чинної влади (бо НТКУ - владний рупор, не забуваймо)
!
4365 дн. тому
Розинська не цукерка. Це зрозуміло. Проте, якщо на її місці опинилася й інша людина, яку керівництво НТКУ вирішоло б здихатися - вони б зробили це без суду та слідства. В державних телекомпаніях (як і в інших держуорганізаціях та установах) це - як два пальці обасфальт.
ЛЮся
4365 дн. тому
МАЛАДЕЦ Бенкендорф, хай підстилка не позорить журналістику. Вона вже у львові прославилася тепер нехай права качає майору-зраднику!!
Yuri Svirko
4365 дн. тому
‎"Мене і раніше П...СИ намагалися звільнити НА Х.. з НТКУ за мою, Б...., принципову політичну і ЙО... громадянську позицію, П...Ц"
Марина Алексеевна
4365 дн. тому
Бедная девочка.Такие грибв попались коновальные.Сплющило пополам.
Марина Алексеевна
4365 дн. тому
Бедная девочка.Такие грибв попались коновальные.Сплющило пополам.
Sofia2012
4365 дн. тому
Як добре користуватися,переслідують і тому подібне,на відео чітко видно всю "коректну "поведінку ............як назватиїї після цього навіть незнаю.Тому що пані,або шановна занато для неї .Просто, дякуючи камері ми побачили істине лице. Телебачення - має бути прикладам,і таких людей треба позбуватися ,щоб не плюндрували його.Якби вона повелася як дійсно належить дамі ,то мабуть такої поведінки зі сторони ДАІ не було би.Але до дами її далеко це має бути закладено в генах,а вони є,або нема! А холопська натура все одно прорветься,як не ховай.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду