Глядачами стрічки «Матч» у Рівному стануть лише журналісти

6 Травня 2012
8217
6 Травня 2012
15:50

Глядачами стрічки «Матч» у Рівному стануть лише журналісти

8217
Організатори показу остерігаються ексцесів
Глядачами стрічки «Матч» у Рівному стануть лише журналісти
У Рівному картину «Матч» покажуть лише для представників ЗМІ, повідомляє «Укрінформ». Раніше незгоду із трактуванням історичних подій у цій стрічці висловила громадськість міста.
 
 
7 травня у кіноцентрі «Ера» відбудеться лише прес-показ «Матчу». «У зв'язку із резонансними подіями навколо фільму "Матч" у нашому місті та країні, суперечливими судженнями тих, хто так і не переглянув стрічку та перекручуванням фактів у пресі, відбудеться прес-показ, аби журналісти мали можливість скласти власну думку та прийняти участь у дискусії», - сказала менеджер з реклами зкіноцентру Юлія Доманська.
 
 
До дискусії із журналстами запрошено керівників мережі кінотеатрів «Мультіплекс» та дистриб'юторської компанії «Інтерфільм».
 
 
Як повідомляла «Дуся», під час прем`єри «Матчу» у Києві не обійшлося без ексцесів. Зокрема, представики «Беркута» були змушені винести із залу представників об`єднання «Свобода».  
 
 
Державне агентство України з питань кіно 20 квітня офіційно дозволило прокат фільму «Матч» (режисер Андрій Малюков, Росія, 2012 р.). Виходу картини у прокат передувала дискусія. На думку опонентів стрічки, більшість україномовних киян у «Матчі» постає в негативному світлі. Українська громадськість називала фільм українофобським.  
 
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8217
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду