Бенкендорф вибачився за Розинську

4 Травня 2012
10051
4 Травня 2012
15:25

Бенкендорф вибачився за Розинську

10051
Бенкендорф вибачився за Розинську

Національна телекомпанія України та її генеральний директор Єгор Бенкендорф вибачились перед співробітниками ДАІ та міністром внутрішніх справ Віталієм Захарченком за поведінку ведучої Наталії Розинської. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

НТКУ вважає дії своєї співробітниці неприпустимими і обіцяє вжити відповідних заходів для недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

 

«Моя життєва позиція, і я впевнений, що не тільки моя, - в будь-якій ситуації потрібно ставитися з повагою до всіх людей. Особливо неприпустимі нецензурні висловлювання і застосування фізичної сили. Зі свого боку я зроблю все, щоби подібне більше ніколи не повторилося», - зазначив  Єгор Бенкендорф.

 

Нагадаємо, Наталія Розинська заявляла, що 2 травня її побили представники ДАІ. Згодом на сайті «Дуся» було оприлюднене відео цієї пригоди, зняте очевидцями подій.

 

У прес-службі міліції стверджують, що на ведучу складено чотири протоколи за адміністративні порушення.

 

Адвокат телеведучої Микола Неділько припускає, що правоохоронні органи, переслідуючи його клієнтку, намагаються вплинути на екс-майора Управління держохорони Миколу Мельниченка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10051
Читайте також
17.08.2012 08:56
Вікторія Скуба, «День»
19 367
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Прокуратор Иудей
4373 дн. тому
Паршивая овца портит все стадо.Если Розинская не любит милицию,это не значит,что нужно подставлять весь коллектив НТКУ своим поведеним.так как она повела себя перед сотрудникоами ГАИ-представителями власти,ведет себя только быдляцкое бычье в какой нибудь глубинке по Таганрогом или Шахтами.ЕЕ место не на Первом Национальном,а на блошином рынке с бульдогами околоточными времен НЭПа в привокзальном кабаке,где ее пытается бульдог околоточный вытащить из трактира во время кутежа скупщиков краденного.Ее можно показывать без грима и подготовки в такой роли в фильме Бабеля "Одесские рассазы".тама она была бы в соем амплуа а не в роли ведущей общенационального телеканала.Позор и грусть.Жалко,что симпатичная женщина такая же красивая снаружи,как и уродливая в душе.Рабинович.все.
тыманчи
4373 дн. тому
Уволят , ой ,уволят.Зуб даю.
Юрій Олійник
4374 дн. тому
Мдя... "Телекритико"... Національна телекомпанія. Телекомпанія. Теле-... Роками не можуть вивчити. Або вичитати. Ет! )
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду