Розинську переслідують, щоб вплинути на Мельниченка, - адвокат

4 Травня 2012
8583
4 Травня 2012
13:09

Розинську переслідують, щоб вплинути на Мельниченка, - адвокат

8583
Розинську переслідують, щоб вплинути на Мельниченка, - адвокат

Адвокат телеведучої Наталії Розинської Микола Неділько не виключає, що правоохоронні органи, переслідуючи його клієнтку, намагаються вплинути на екс-майора Управління держохорони Миколу Мельниченка. Про це він заявив УНІАН.

 

«Зважаючи на те, що Розинська перебуває в дружніх стосунках з Мельниченком, то ця ситуація, думаю, буде використана проти нього. Я ці справи між собою пов'язую. Це вже не перша спроба порушити проти неї кримінальну справу, аби вплинути на Мельниченка», - зазначив адвокат.

 

Микола Неділько, який одночасно є і адвокатом Миколи Мельниченка, зазначив, що свого часу за Наталією Розинською через дружні стосунки з екс-майором було встановлено стеження невідомими особами та навіть були переслідування: «На неї через майора Мельниченка постійно чиниться тиск».

 

За його словами, ведуча подала заяву в СБУ, яку прийняли.

 

Нагадаємо, Наталія Розинська заявляла, що 2 травня її побили представники ДАІ. Згодом на сайті «Дуся» було оприлюднене відео цієї пригоди, зняте очевидцями подій.

 

У прес-службі міліції стверджують, що на ведучу складено чотири протоколи за адміністративні порушення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8583
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
cox
4365 дн. тому
Причем тут Мельниченко? За ней следят? Не много ли чести? Пусть ведет себя нормально, никто не будет цепляться.
Мотя
4365 дн. тому
Просчиталась сучка - на камеру ее сняли. Интересно, ею также помыкают, как она гаишниками? Думаю, что даже круче. Дурной вкус у Мельниченко - чистый извращенец.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду