Іванна Коберник пішла з СТБ

4 Травня 2012
11659
4 Травня 2012
10:45

Іванна Коберник пішла з СТБ

11659
Іванна Коберник пішла з СТБ

Іванна Коберник залишила посаду випускового редактора програми «Вікна-Новини» на телеканалі СТБ за власним бажанням. Цю інформацію вона підтвердила «Детектор медіа» особисто. Причини звільнення Іванна не пояснила. Щодо подальшої роботи вона ще не визначилася.

 

Нагадаємо, екс-прес-секретар Арсенія Яценюка Іванна Коберник працювала на СТБ з лютого 2012 року.

 

Головний редактор новин Володимир Павлюк у коментарі «Детектор медіа» зазначив, що замість Іванни Коберник випусковим редактором став ведучий «Вікон-Новин» Володимир Бойко. Як випусковий він працюватиме почергово з Оленою Гайван.

 

Раніше Іванна Коберник працювала ведучою інформаційної програми «Факти» та шеф-редактором програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV. Потім була хронікером у «Шустер live». З червня 2010 року по вересень 2011-го була прес-секретарем лідера партії «Фронт змін» Арсенія Яценюка.

 

Як писала «Детектор медіа», Володимир Павлюк з 1 травня очолив департамент інформаційно-аналітичного мовлення телеканалу СТБ. Він замінив на цій посаді Михайла Єрмолаєва, який залишив  телеканал після закінчення річного контракту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11659
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Викна
4343 дн. тому
Викна и не времен Мустафина были лучшими. Они всегда были лучшими. А на СТБ очевидный кризис.Тошнит от их проектов о звездах местного пошива.
инсайд
4343 дн. тому
да там просто новости сворачивают. Вы ж посмотрите Викна по пятницам: 85% контента выпуска- о шоу производства СТБ, анонсы программ их производства и прочая муйня. Жаль. Викна времен Мустафина были лучшими новостями Украины.
Юля
4345 дн. тому
Да,корабль дает трещины.Уже смотреть нечего. Одно и то же.Ничего свежего. Бегут оотуда хорошие люди.
Сергей
4346 дн. тому
сох, ты не лох? стб кидает людей. это известно давно. их продакшн просто загоняется по этой теме
cox
4346 дн. тому
Если человек скачет туда-сюда, то незачем делать выводы про СТБ. Иначе нужно то же самое сказать и про ФЗ, и про Шустера.
Юля
4346 дн. тому
С СТБ все бегут! Только и читаешь "пришёл-ушёл"...Конвеерная система явно даёт сбой. Очевидно, кораблик тонет...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду