Розинська заявляє, що її побили співробітники ДАІ

3 Травня 2012
9213
3 Травня 2012
18:20

Розинська заявляє, що її побили співробітники ДАІ

9213
Після того, як вона посперечалася з ДАІшником
Розинська заявляє, що її побили співробітники ДАІ

Ведуча Першого національного каналу Наталія Розинська заявляє про те, що її побили представники ДАІ. Про це пише «Дуся».

 

За словами ведучої, інцидент стався 2 травня о 17:30 на вулиці Саксаганського в Києві.

 

«Пять здоровых мордоворотов меня побили, расцарапали руку так, что осталась 10-сантиметровая рана, выдирали сумку, угрожали табельным оружием. И причем все это было на глазах у прохожих! Недалеко расположена троллейбусная остановка. А не дай Бог у этого гаишника дрогнула рука, он мог бы кого-то застрелить!..», - сказала пані Розинська.

 

Наталія Розинська зазначила, що зупинилась купити букет біля магазину квітів, який виявився зачиненим, і коли вона вже зібралась їхати далі, до неї підійшов співробітник ДАІ. Ведуча попросила його представитись, після чого розпочалася суперечка з ним. Далі вона заявила: «Я понимаю, зачем вы меня остановили. Но хабарі я не раздаю!». Після цього поїхала далі. Однак за 150 метрів дорогу їй перетнули три автомобілі співробітників ДАІ.

 

«Люди снимали на мобилки, как меня били, так что у меня есть свидетели. Это 365-я статья, злоупотребление властью!», - стверджує пані Розинська.

 

Вона звернулась до міліції та зафіксувала забої. За інформацією «Дусі», були зафіксовані легкі тілесні ушкодження. Надалі ведуча планує написати заяву до прокуратури та звернутись до Міністра внутрішніх справ.

 

«Детектор медіа» звернулася по коментар з приводу інциденту до начальника відділу зв'язків з громадськістю Головного управління МВС у Києві Ігоря Михалка й чекає на відповідь.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9213
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Pavlo
4346 дн. тому
Иди коров доить - быдлота. На месте прохожих, я бы на судился с тобй за маты и недостойное поведение. Если у тебя есть дети - отдай их в приют - там их хоть чему то научат. Шлюха ты.
EURONEWS
4347 дн. тому
Посмотрел видео... Ну и быдлота - "Зірка телебачення Уркаїни" - помощник адвоката она... Интересно, в чем она ему помогает ??? (вопрос риторический) - http://crime.unian.net/ukr/detail/194405
bla-bla-bla
4347 дн. тому
Вот редко бывает жалко гайцов, но это именно тот случай. Она же пьяная была! Материлась, как сто сапожников с похмелюги. И ментов она била, а не они ее.
Svidok
4347 дн. тому
http://crime.unian.net/ukr/detail/194405 вот посмотрите как эту дрянь били...
lashch
4347 дн. тому
Дорогая Наталья!!! Я вчера там проезжал! И видел как Вас пытались угомонить (очень вежливо и деликатно) сотрудники ГАИ и Кобры! Вы же так кричали, что в троллейбусе №40 было слышно! Зная Вас по эфиру в котором я принимал участие в 2005 году, могу предполагать, что Вы раздули всю эту ситуацию, потому что и подумать не могли, что ЗАКОН ОДИН ДЛЯ ВСЕХ! Удачи Вам. Одумайтесь пока не поздно! Заберите свои лживые слова и скажите правду! Выложите видео с камер наблюдения..их там КУЧА!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду