Київський метрополітен: Преса на станціях буде продаватися

27 Квітня 2012
5175
27 Квітня 2012
17:29

Київський метрополітен: Преса на станціях буде продаватися

5175
Уся торгівля з пересувних засобів забороняється, за винятком преси
Київський метрополітен: Преса на станціях буде продаватися

КП «Київський метрополітен» з 1 травня 2012 року заборонило торгівлю з пересувних засобів на станціях метро, окрім торгівлі друкованою продукцією (пресою). Про це йдеться на сайті метрополітену.

 

Заборона пов'язана з підготовкою до проведення у Києві Євро-2012 та з метою забезпечення безпечних перевезень пасажирів. «Згідно з вимогами правил протипожежної безпеки, на станціях метрополітену буде розташовано не більше одного торгівельного місця з пресою. Таке рішення сприятиме вивільненню площ метрополітену для зручнішого та комфортнішого пересування пасажирів станціями та підземними переходами, що підпорядковані метрополітену», - повідомляє прес-служба метро.

 

Наразі працівники служб метрополітену опрацьовують схеми розміщення пересувних засобів для торгівлі пресою у вестибюлях станцій метрополітену.

 

Нагадаємо, раніше прес-служба КП «Київський метрополітен» заперечила існування наказу начальника Володимира Федоренка про заборону з 1 травня точок продажу періодичних видань у столичному метро.

 

26 квітня на адресу «Детектор медіа» надійшла інформація, що з 1 травня буде заборонений продаж преси в столичному метро.

 

Як писала «Детектор медіа», КП «Київський метрополітен» з 1 жовтня 2011 року вже планувало припинити дію договорів на розміщення засобів пересувної торгівлі. Водночас київські депутати хотіли упорядкувати торгівлю пресою в метро і звільнити кіоски від пайових внесків.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5175
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду