Новий канал готує шоу про відпочинок Притули, Педана і Фреймут

27 Квітня 2012
6696
27 Квітня 2012
12:25

Новий канал готує шоу про відпочинок Притули, Педана і Фреймут

6696
Називатиметься «Двоє в машині, незважаючи на Фреймут»
Новий канал готує шоу про відпочинок Притули, Педана і Фреймут

Новий канал улітку запустить проект під робочою назвою «Двоє в машині, незважаючи на Фреймут». Про це «Телекритиці» розповіла ведуча Нового Ольга Фреймут.

 

Розважальна програма розповідатиме про те, як проводитимуть літній відпочинок Ольга Фреймут та її колеги - ведучі Олександр Педан та Сергій Притула. «За місяць розпочинаються зйомки нового проекту під назвою "Двоє в машині, незважаючи на Фреймут", яку запропонував Притула. Ми втрьох мандруємо Україною», - сказала Ольга.

 

За задумом, ведучі виконуватимуть різні завдання у відпустці, які даватимуть їм глядачі: «Наприклад, ліземо на скелі Довбуша, якщо Притула перемагає, то він, наприклад, іде на нічну дискотеку, і ми маємо всю ніч з ним там пробути, якщо Педан, то ми маємо стрибнути з моста в Кам'янець-Подільську, то ми маємо з ним всі стрибати, або поцупити людям город. Ми орієнтуватимемося паралельно на інтерне-ресурс, де глядачі даватимуть нам завдання».

 

У цьому проекті, за словами Ольги, кожен ведучий матиме свій образ і відповідатиме за один із напрямів Нового каналу: Ольга Фреймут - за романтику, Олександр Педан - за пригоди і Сергій Притула - за гумор.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6696
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ghetto
4306 дн. тому
ПОЧЕМУ ВСЕМ ХОЧЕТСЯ СМЕЕТСЯ, А МНЕ ПЛАКАТЬ, ГЛЯДЯ НА ЭТИХ РАГУЛЕЙ??? ЛЮДИ, ВАМ ПРАВДА СМЕШНО ИЛИ ЭТО У ВАС СРАБАТЫВАЕТ ЗАЩИТА ОТ ШИЗОФРЕНИИ??? С ФРЕЙМУТ - ДАВНО ВСЕ ПОНЯТНО! ТУПАЯ П_И_З_Д_А С ЧУВСТВОМ СОБСТВЕННОЙ ВАЖНОСТИ!!!
polina
4354 дн. тому
а де можно подивитись повністю інтерв`ю?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду