Девід Брук став директором із стратегічного маркетингу групи «1+1»

27 Квітня 2012
7074
27 Квітня 2012
10:15

Девід Брук став директором із стратегічного маркетингу групи «1+1»

7074
Відповідатиме за розробку концепцій позиціонування каналів
Девід Брук став директором із стратегічного маркетингу групи «1+1»

З 26 квітня директором із стратегічного маркетингу групи компаній «1+1» став британець Девід Брук. Про це повідомила прес-служба групи.

 

Девід Брук відповідатиме за розробку концепцій позиціонування каналів групи та контролюватиме їх реалізацію.

 

«Я радію можливості приєднатись до групи на медіаринку України, що надзвичайно стрімко росте і розвивається. Я знаю, що попереду на мене очікує багато викликів, але я з нетерпінням чекаю початку роботи у складі професійної команди групи та впевнений, що зможу зробити свій внесок в успішний розвиток бізнесу» - прокоментував Девід Брук.

 

За словами Олександра Ткаченка, генерального директора групи компаній «1+1», новопризначений директор один з найкращих фахівців із телевізійного маркетингу в Європі: «Група компаній "1+1" має довгострокові цілі та завдання. І, лише залучаючи до роботи найкращих професіоналів, ми можемо бути певні у досягненні нашої мети. Перед Девідом поставлено досить непросту задачу із роботи з брендами та контентом каналів, а також інших медійних активів групи».

 

У різний час Девід Брук обіймав посаду директора з маркетингу каналів STV, Channel 4 і Сhannel 5 (Великобританія), а також був головою правління та виконавчим директором продакшн студії Optimistic Entertaiment.

 

Нагадаємо, восени 2008 посаду маркетинг-директора «1+1» обійняла Євгенія Близнюк, однак в серпні 2011 вона залишила «1+1» і перейшла на СТБ.

 

«Детектор медіа»

Фото - www.mediabusiness.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7074
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду