Шоу «1+1» про пластичні операції стартує 19 травня

25 Квітня 2012
7514
25 Квітня 2012
17:14

Шоу «1+1» про пластичні операції стартує 19 травня

7514
«Операцію краси» знято за американським форматом Extreme Makeover
Шоу «1+1» про пластичні операції стартує 19 травня

Проект «Операція краса», знятий за форматом Extreme Makeover, стартує на телеканалі «1+1» 19 травня. Про це повідомляє прес-служба.

 

Кожен герой «Операції краса» близько двох місяців провів у кращих клініках пластичної хірургії і повернувся до своїх близьких зовсім іншою людиною. Зйомкам передував ретельний кастинг - в обробці заявок від охочих брали участь пластичні хірурги.

 

«Героями програми стали ті, у кого через зовнішність дійсно не складається доля - особисте життя, кар'єра і інше. Всіх кандидатів ретельно обстежили лікарі, щоб переконається, що їх стан здоров'я дозволить перенести серйозне хірургічне втручання», - йдеться у повідомленні.

 

Після відбору учасники поїхали до клінік Іспанії, Ізраїлю та Німеччини. Лікаря і лікарню для кожного героя «Операції краса» підібрали індивідуально. Учасники в середньому перенесли по 8 - 10 операцій. Лікарі займалися фігурою, вагою, формою носа і щелепи, шкірою, вухами і губами учасників.

 

Під час всього лікування герой не бачився і не спілкувався зі своїми близькими - вони чекали на нього в Києві на урочистій зустрічі.

 

У кожному епізоді програми, буде повністю розказана історія одного героя. Знімальна група проекту також збирається стежити за подальшими долями своїх учасників.

 

Кастинг на участь у наступних сезонах проекту триває.

 

Як писала «Детектор медіа», адаптацію американського формату Extreme Makeover для «1+1» виробляє Sister's production Вікторії Забулонської та Марини Городецької.

 

Оригінальна версія Extreme Makeover вийшла в ефір у 2002 році на каналі АВС.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7514
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
\
4382 дн. тому
Граматєй украінскава язика Забулонська надію виправить помилку у лого програми чи так і піде в ефір ця "красота"?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду