Олега Наливайка обрали головою Спілки журналістів

24 Квітня 2012
10732
24 Квітня 2012
21:46

Олега Наливайка обрали головою Спілки журналістів

10732
Він випередив на виборах Віктора Набруска і Юрія Работіна
Олега Наливайка обрали головою Спілки журналістів

Президента інформаційної агенції УНІАН Олега Наливайка обрано головою Національної спілки журналістів України. Таке рішення ухвалили делегати XII з'їзду НСЖУ 24 квітня.

 

Головою ревізійної комісії з'їзд обрав Йосипа Бурчо.

 

До цього головою спілки протягом 15 років був Ігор Лубченко.

 

Олег Наливайко раніше був секретарем НСЖУ. На посаду голови спілки його кандидатуру висунула Черкаська обласна організація НСЖУ.

 

Також на посаду голови були висунуті кандидатури Віктора Набруска (від Київської міської організації НСЖУ) та Юрія Работіна (від Одеської регіональної організації НСЖУ).

 

Вибори проходили у два тури. В першому турі за Олега Наливайка проголосували 125 делегатів, за Віктора Набруска - 102, за Юрія Работіна - 16. Загалом голосували 249 делегатів з понад 250, які зареєструвалися на з'їзді.

 

До другого туру пройшли Олег Наливайко і Віктор Набруско. Перший набрав 136 голосів (необхідний мінімум - 131), другий - 101. У другому турі голосував 241 делегат, чотири бюлетені виявилися недійсними. Таким чином, переміг Олег Наливайко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10732
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
nastja
4378 дн. тому
а мені здається він юрій работін, але не работкін... ха-ха-ха...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду