«У лісах і на горах» Star Media номінований на ТЕФІ-2011

23 Квітня 2012
4495
23 Квітня 2012
18:14

«У лісах і на горах» Star Media номінований на ТЕФІ-2011

4495
За найкращих актрису й оператора
«У лісах і на горах» Star Media номінований на ТЕФІ-2011

Історичний серіал «У лісах і на горах» кінокомпанії Star Media номінований на російську премію ТЕФІ за 2011 рік у двох номінаціях. Про це повідомляє прес-служба продакшну.

 

У категорії «Ігрове кіно» і номінації «Виконавиця жіночої ролі в телевізійному фільмі/серіалі» за головний приз боротиметься Ольга Арнтгольц, яка виконала роль дочки купця Чапуріна - Настасьї Потапівни. Її суперницями виступлять Катерина Порубель (серіал «Серафима прекрасна») та Ганна Ардова («Одна за всіх»).

 

У номінації «Оператор телевізійного художнього фільму/серіалу» номінований оператор «У лісах і на горах» Едуард Мошкович. У цій категорії також представлені оператори Володимир Башта («Фортеця»), Олексій Федоров і Володимир Споришніков («Втеча»).

 

«Я радий представляти на ТЕФІ серіал "У лісах і на горах". Створений за мотивами романів Мельникова-Печерського, це один з найяскравіших і найбільш складних костюмованих історичних серіалів 2010 року. Крім СНД, серіал уже проданий на супутникові канали США і Канади і на центральні телеканали Румунії. "У лісах і на горах" також став першим російським серіалом, проданим відразу в 16 країн Близького Сходу. Від душі бажаю перемоги заслуженим номінантам - актрисі Ользі Арнтгольц і оператору серіалу Едуарду Мошковичу», - коментує продюсер серіалу Влад Ряшин.

Як зазначається, проект неодноразово висувався в номінанти і отримував призи як «Найкращий серіал» на таких кінооглядах Росії та Україні як: X Міжнародний телекінофорум «Разом», премія «Телетріумф», XIV Бердянський міжнародний кінофестиваль, XIX фестиваль «Віват кіно Росії!».

 

«У лісах і на горах» - це екранізація дилогії Павла Мельникова-Печерского «В лесах» і «На горах», відзнята кінокомпанією Star media. Дія фільму проходить у Заволжі середини ХІХ століття. Головні ролі зіграли Ігор Костолєвський, Володимир Гостюхин, Ольга Кабо, Євгенія Добровольська, Артем Михалков, Ольга Антгольц та інші.

 

Нагадаємо, в Україні серіал «У лісах і на горах» у січні 2011 року показував телеканал «Інтер».

 

Як писала ТК, також до фіналу російського конкурсу ТЕФІ 2011 потрапив серіал «Єфросинія. Продовження» телекомпанії «Мостелефільм», що є партнером групи компаній Star Media.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4495
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду