Ольга Герасим’юк іде з ISTIL, бо хоче займатися творчою роботою та публіцистикою

20 Квітня 2012
6733
20 Квітня 2012
17:42

Ольга Герасим’юк іде з ISTIL, бо хоче займатися творчою роботою та публіцистикою

6733
«Тема захисту людини стає зараз гострішої ніж будь-коли. У цій ситуації я не можу стояти осторонь, мені цього не дозволяє моє сумління»
Ольга Герасим’юк іде з ISTIL, бо хоче займатися творчою роботою та публіцистикою

Продюсер, ведуча та народний депутат Ольга Герасим'юк залишає ISTIL Studios, тому що планує займатися творчою діяльністю і «зробити особистий індивідуальний внесок у телебачення». Про це вона сказала, коментуючи «Детектор медіа» своє звільнення.

 

«Завжди настає час, коли потрібно для себе визначити пріоритети. Півтора року роботи на ISTIL вистачило для того, щоб знову спробувати себе в ролі продюсера, зробити проекти, працювати з людьми, яких я дуже поважаю та ціную. Тепер я для себе визначила пріоритетом те, що я хочу зайнятися журналістикою, творчою роботою та зробити особистий індивідуальний внесок у телебачення», - зазначила пані Герасим'юк.

 

Поки що Ольга Герасим'юк планує зосередити зусилля над соціальним ток-шоу «Поговори з нею», яке вироблятиме канал ТВі. За її словами, у проекті піднімаються важливі для суспільства теми: «Головне - це те, про що людина думає. А не те, як собі уявляють те, що вона думає, модні ведучі. Адже дуже часто ці теми використовуються для шоу. Комерціалізація зробила свою справу, тому мені хочеться, щоб ми могли повернути серйозний підхід до людського життя на телебаченні».

 

Окрім цього вона займатиметься публіцистикою.

 

«Саме тому я готуюсь до нової програми. На сьогодні такий час, коли хочеться робити свій внесок у телебачення. У мене є досвід і мені є, що сказати, і я хочу щось змінити, і у мене є така можливість, тому це для мене цікавіше за решту. У суспільстві накопичилось надто багато проблем, на які не варто закривати очі. Тема захисту людини стає зараз гострішої ніж будь-коли. У цій ситуації я не можу стояти осторонь, мені цього не дозволяє моє сумління», - сказала вона.

 

При цьому пані Герасим'юк поки що не оголошує про свої наміри брати чи не брати участь у наступній виборчій компанії. За її словами, наразі вона розмірковує над цим.

 

Нагадаємо, Ольга Герасим'юк стала генеральним продюсером ISTIL Studios у листопаді 2010 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6733
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду