Star Media розпочала зйомки серіалу за форматом Danni Lowinski

18 Квітня 2012
7927
18 Квітня 2012
13:43

Star Media розпочала зйомки серіалу за форматом Danni Lowinski

7927
Star Media розпочала зйомки серіалу за форматом Danni Lowinski
Star Media розпочала зйомки серіалу за німецьким форматом Danni Lowinski. Про це повідомляє прес-служба продакшну.
 
Стрічка називатиметься «Маша в законі». Раніше ТК повідомляла, що Star Media адаптує для каналу СТБ формат Danni Lowinski під робочою назваою «Даша Пирогова».


Автор сценарію - Віталій Павлов, Анна Аносова, Лариса Леоненко, режисер-постановник - Віталій Павлов, художник-постановник - Вадим Афанасьєв, оператор-постановник - Микола Немоляєв, продюсери - Дар'я Лаврова, Влад Ряшин.

 

«Маша в законі» - це 16-серійна лірична комедія. Зйомки стрічки проходять в Москві. У ролях зіграють Ірина Пегова, Дмитро Фрід, Вікторія Богатирьова, Василь Бочкарьов, Анна Антонова, Михайло Шульц, Юрій Сазонов та інші.

«У Маші (Ірина Пегова), який трохи за тридцять, особисте життя не влаштоване. За плечима - 10 років перукарського стажу. Маша вирішує круто змінити своє життя і закінчує юридичний факультет. Тепер вона - новоспечений юрист, адже немає нічого неможливого, якщо ти сповнена оптимізму і віри в справедливість. Після численних спроб працевлаштуватися, Маша вирішує відкрити своє власне юридичне агентство. Вона орендує в торговому центрі пару квадратних метрів, де має свій мобільний офіс - стіл і два стільці, і вішає табличку «Марія Пирогова - юридичні послуги». Клієнти та їх "справи" не змушують на себе чекати ...», - йдеться в анотації до фільму.

 

Зазначимо, що прем'єра серіалу в Росії відбудеться на каналі «Домашний».

Крім того, Star Media знімає для каналу «Домашний» 4-серійний містичний трилер «Знак істинного шляху».

Автор сценарію - Катерина Костикова, режисер-постановник - В'ячеслав Лавров, художник-постановник - Григор Тер-Месропян, оператор-постановник - Андрій Лебедянський, продюсери - Дар'я Лаврова, Влад Ряшин.

Головні ролі виконають Валентина Тализіна, Алла Захарова, Олексій Секірін, Сергій Колешня, Олена Левкович, Олексій Рахманов, Ваня Єгоров, Роман Хеїдзе, Ірена Дубровська, Анастасія Платонова, Юрій Балицький, Станіслав Костецький та інші.

«Приватний детектив Макар (Олексій Секірін) отримує завдання від власниці мережі модних салонів краси Євгенії Генріхівни Гольц (Валентина Тализіна) розшукати зниклу безвісти доньку Елліну. Загадкові обставини її зникнення виявилися не під силу розслідувати тринадцяти детективам. Але складність тільки розпалює азарт Макара, і він з головою поринає в розслідування заплутаної справи, незважаючи на небезпеку, що загрожує йому», - зазначається в описі.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7927
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду