Серіал ISTIL про СБУ стартує на «Інтері» 23 квітня

17 Квітня 2012
9148
17 Квітня 2012
19:36

Серіал ISTIL про СБУ стартує на «Інтері» 23 квітня

9148
8-серійний фільм покажуть протягом одного тижня
Серіал ISTIL про СБУ стартує на «Інтері» 23 квітня

У понеділок, 23 квітня, на телеканалі «Інтер» відбудеться прем'єра серіалу-розслідування «СБУ. Спецоперація», знятого ISTIL Studios на замовлення каналу. Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

 

Як зазначають творці проекту, це перший український 8-серійний фільм про роботу вітчизняних спецслужб, в основі сюжету якого - реальні події, що відбувалися в Україні за останні 10 років та були досі не відомими громадськості. Головні герої - працівники спецслужб, у них різні офіцерські звання, життєвий досвід, вони не ідеалізовані персонажі, а «цілком живі і впізнавані люди».

 

Серіал ітиме з понеділка по четвер о 22:25 одразу по дві серії.

 

Над фільмом «СБУ. Спецоперація» працювали: виконавчий продюсер Роман Ткаченко, режисер Андрій Нестеренко, оператор-постановник Костянтин Воробйов. Головні ролі виконали Олександр Суворов, В'ячеслав Довженко, Тетяна Коновалова, Олесь Каціон.

 

За словами режисера Андрія Нестеренка, знімальна група намагалася знімати серіал, по можливості, як повнометражну картину. «Ми розповідаємо глядачеві про такі операції наших спецслужб, про які нечасто пишуть газети, і які дуже часто залишаються за "лаштунками" новин і публічних доповідей чиновників. У кожній з подій були врятовані люди і нейтралізована якась серйозна небезпека для нашої держави, наших міст чи цілих регіонів. Те, що ми не помічаємо часом небезпеку - зовсім не означає, що хтось не ризикує в цей момент своїм життям задля того, щоб цей спокій не вибухнув раптом мільйоном осколків від бомби, захованої божевільним, а чийсь коханий не опинився в літаку, викраденому терористами», - розповів режисер.

 

Нагадаємо, ISTIL Studios почав роботу над серіалом у 2011 році. Згодом стало відомо, що проект знімається на замовлення телеканалу «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9148
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду