Film.ua продала два проекти Нового каналу в Казахстан і свій серіал – в Італію

13 Квітня 2012
9468
13 Квітня 2012
17:11

Film.ua продала два проекти Нового каналу в Казахстан і свій серіал – в Італію

9468
Film.ua продала два проекти Нового каналу в Казахстан і свій серіал – в Італію

Компанія Film.ua Distribution продала для ефірного показу в Казахстан два проекти Нового каналу - ситком «Ластівчине гніздо» та шоу «Країна чудес». Про це повідомляє сайт продакшну.

 

Ця угода стала результатом телеринку в Каннах MIPTV-2012.

 

Окрім цього Film.ua Distribution займається дистрибуцією ще одного проекту Нового - «Парад порад».

 

Також Film.ua продала до Італії серіал «Здрастуй, мамо!», який був знятий спільно з ISTIL Studios. Головна героїня цього серіалу вертається в Україну саме з Італії, де тривалий час працювала.

 

Нагадаємо, «Ластівчине гніздо» - ситком знятий на замовлення Нового каналу Friends Production на базі компанії Pro.tv. За сюжетом, дівчинка Маша вирішує знайти свого батька. У неї є фотографії та відомості про двох «претендентів» на це звання. Дія фільму проходить у Ялті.

 

«Країна чудес» - шоу за участю фокусників. Участь у ньому брали російські ілюзіоністи брати Сафронови.

 

Героями програми «Парад порад» є винахідники, диваки та фантазери, які представляють свої креативні корисні поради. Ведучі проекту - Сергій Писаренко та Євгеній Нікішин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9468
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
!!!!!!!
4388 дн. тому
"Україна Чудес", а не Країна!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду