«Інтер», Перший та «Ера» покажуть богослужіння на Великдень

11 Квітня 2012
8910
11 Квітня 2012
15:34

«Інтер», Перший та «Ера» покажуть богослужіння на Великдень

8910
В ефірі вийдуть прямі трансляції з лаври, спецпроекти, фільми та інтерв’ю з патріархом Кирилом і митрополитом Володимиром
«Інтер», Перший та «Ера» покажуть богослужіння на Великдень

Телеканали «Інтер», Перший національний і ТРК «Ера» транслюватимуть пасхальні богослужіння. Про це йдеться в телепрограмі на сайті «Православіє в Україні» та на сайтах телеканалів.

 

Зокрема, на  телеканалі «Інтер» 14 квітня, у суботу, вийде пряма трансляція з Єрусалима сходження Благодатного вогню в Храмі гробу Господнього (14.00) з повтором у ніч на неділю (о 1.35).

 

У великодню ніч (з 14 на 15 квітня) на Першому національному та «Ері» вийдуть великодні богослужіння з Храму Христа Спасителя у Москві (22.55), Києво-Печерської лаври (23.45), Свято-Володимирського кафедрального собору (23.50), Храму святого Василія Великого (23.55). Богослужіння з трьох українських храмів чередуватимуться всю ніч до 6.00. У неділю, з 7.50 до 14.05 чередуватимуться трансляції ранкових служб із цих соборів.

 

Окрім цього в ефірі каналів вийдуть і спецпроекти, приурочені до свята. Зокрема, «Інтер» у суботу, 14 квітня, о 23.00 вирішив показати художній фільм «Піп» (режисер Володимир Хотиненко, продюсер Сергій Кравець).

 

Перший національний 13 кітня (Страсна п'ятниця)  о 16.05 покаже документальний фільм «П'яте Євангеліє» (режисер Олена Каретник, продюсер протоієрей Георгій Коваленко). А 14 квітня (у суботу) в ефір вийдуть проект «Ближче до народу» з митрополитом Володимиром (12.15) та інтерв'ю з патріархом Кирилом (12.35). А увечері, о 21.55, транслюватиметься документальний фільм «Великдень» (режисер Олена Каретник, продюсер Георгій Коваленко). 15 квітня (у неділю) Перший повторить інтерв'ю з патріархом Кирилом (6.05), покаже інтерв'ю  з Блаженнішим митрополитом Володимиром (6.35) і повторить «Ближче до народу» з митрополитом 15.00). А о 19.40 на Першому національному вийде концерт «Святкова Великодня».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8910
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду