Enter-music стає каналом «Піксель-ТВ»

11 Квітня 2012
16295
11 Квітня 2012
12:06

Enter-music стає каналом «Піксель-ТВ»

16295
Стає пізнавальним каналом для сімейного перегляду
Enter-music стає каналом «Піксель-ТВ»

Телекомпанія «Музика-ТВ», що входить до медіагрупи «Інтер», змінює назву каналу Enter-music на «Піксель-ТВ» та переформатовується. Відповідні зміни до ліцензій компанії на засіданні 11 квітня внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

 

Нацрада переоформила супутникову та ефірну цифрову (місце в мультиплексі МХ-3) ліцензії ТОВ «Музика-ТВ», змінивши логотип (комбіноване зображення з написом Music на комбіноване зображення з написом «Піксель-ТВ») і програмну концепцію.

 

Відповідно до нової програмної концепції, формат телеканалу зкамість розважального і музично-розважального стає розважальним з фільмопоказом. Кількість розважально-музичних програм зменшується з 18 годин на добу до 2,5 годин на добу, з'являється фільмопоказ обсягом 16,5 годин на добу і 1 година на добу дитячих програм.

 

Заступник голови Нацради Лариса Мудрак припустила, що телеканал з музичного стає дитячим. Однак представник групи «Інтер» наголосив, що канал позиціонує себе не як дитячий, а як сімейний пізнавальний канал, і програмна концепція ще буде тестуватися.

 

«Ми взяли за приклад досвід англійських коллег, які створили Children BBC - пізнавальний телеканал для сімейного перегляду, але більше для дітей», - зауважив він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16295
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
костя
4254 дн. тому
CENSORED...Я В ШОКЕ. тепрь меня ничем к телику не заманишь*((продам нахер
nnnnnnn
4262 дн. тому
THANKS 4 ALL В Украине был единственный MUSIC канал. Спасибо всем кто работал Yours S.
Евгений
4364 дн. тому
Верните музыку уроды, единственный канал который я смотрел и то вырубили, нахера нам эти мультики, Детский Мир, QTV, мультики крутят и по новому каналу и так и сяк, я хочу музыкииииииииииииииииииии. Верните канал уроды.
VCR
4387 дн. тому
мдаа...это конечно печально, повторяется история радио NRJ
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду