Проект «Київський репортер» набирає студентів, охочих писати про проблеми столиці

11 Квітня 2012
7867
11 Квітня 2012
12:03

Проект «Київський репортер» набирає студентів, охочих писати про проблеми столиці

7867
Дедлайн набору - 20 квітня
Проект «Київський репортер» набирає студентів, охочих писати про проблеми столиці

Спільний проект журналістів і громадських активістів «Київський репортер» розпочинає набір студентів на стажування. 

 

«Київський репортер» - програма вдосконалення журналістської майстерності через висвітлення  проблем столиці (політика, економіка, збереження природного середовища та історико-культурної спадщини тощо). Партнерами проекту є «Українська правда», LB.ua, Glavcom.ua, громадянська ініціатива «Збережи Старий Київ», Асоціація велосипедистів Києва, громадянська мережа САМ. Це волонтерський проект, який не базується на грантовій підтримці.

 

Студенти  пройдуть навчання і стажування при редакціях онлайн- і друкованих медіа та готуватимуть матеріали про події в столиці.

 

Журналісти-тренери, які їм допомагатимуть, також  працюють на громадських засадах.

 

Охочі взяти участь у програмі мають виявляти інтерес до проблем Києва, амбіції у сферах журналістики та зв'язків з громадськістю, повинні бути готовими працювати наполегливо й бажати набути репутацію майстра своєї справи

 

Передбачається гнучкий графік і забезпечення доступу до робочого місця.

 

Дедлайн набору стажерів - 20 квітня. Резюме та короткий опис своєї мотивації потрібно надсилати на адресу: kyiv.reporter@gmail.com.

 

Надія Якубець, для «Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7867
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду