«Інтер» покаже німецький документальний фільм «Кличко»

10 Квітня 2012
6877
10 Квітня 2012
19:11

«Інтер» покаже німецький документальний фільм «Кличко»

6877
Стрічка нещодавно пройшла в українському прокаті
«Інтер» покаже німецький документальний фільм «Кличко»

Телеканал «Інтер» покаже документальний фільм «Кличко» німецького режисера Себастьяна Денгардта*, який нещодавно пройшов в українському прокаті. Як повідомляє прес-служба каналу, стрічка вийде в суботу, 21 квітня, о 20:30.

 

Про наміри показати цей фільм раніше повідомив генпродюсер «Інтера» Володимир Зеленський на презентації для рекламодавців.

 

«Кличко» - це документальний повнометражний фільм тривалістю 110 хвилин, знятий у 2011 році в Німеччині. Він розповідає не лише про спортивні успіхи українських боксерів, але й про їхню родину, братську любов, про друзів і близьке оточення. У стрічці знімалися Віталій і Володимир Клички, Крис Бірд, Бернд Бьонте, Дон Кінг. Також у фільм увійшли перші інтерв'ю батьків Віталія і Володимира - офіцера авіації Володимира Кличка і вчительки молодших класів Надії Кличко.

 

Знімальна команда Себастьяна Денгардта провела з братами Кличками три роки, слідкуючи за ними по Україні, Німеччині, США, Канаді, Швейцарії, Австрії та Казахстану.

 

Світова прем'єра фільму «Кличко» відбулася у квітні 2011 року на кінофестивалі Роберта де Ніро Tribeca в Нью-Йорку. В Україні картина була представлена в липні 2011 року на Одеському міжнародному кінофестивалі.

 

15 березня 2012 року стрічка вийшла в український прокат.

 

* Себастьян Денгардт - відомий німецький кінорежисер, автор численних документальних телефільмів про Другу світову війну, зокрема стрічки «Сталінград», картин про історію німецьких міст і про спорт. Його роботи відзначені багатьма нагородами, у тому числі й телепремією Emmy. «Кличко» став першим фільмом, відзнятим Денгардтом для кінопрокату, а також дебютною стрічкою, присвяченою боксу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6877
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду