«Балада про Бомбера» Film.ua стала фіналістом фестивалю Banff

10 Квітня 2012
7807
10 Квітня 2012
12:20

«Балада про Бомбера» Film.ua стала фіналістом фестивалю Banff

7807
«Балада про Бомбера» Film.ua стала фіналістом фестивалю Banff

Художній серіал «Балада про Бомбера» спільного виробництва Film.ua та кінокомпанії «Шпіль» ввійшов до списку фіналістів Міжнародного телевізійного фестивалю Banff в категорії «міні-серіал» (Mini-Series). Про це повідомляє прес-служба ІТК.

 

Переможців фестивалю Banff буде названо на церемонії нагородження 10-13 червня 2012 року на Banff World Media Festival у Fairmont Banff Springs Hotel, Canadian Rockies.

 

Banff World Media Festival - це щорічний форум, що дає можливості для розвитку бізнесу і творчості на телебаченні та в нових медіа. У номінаціях представлені різні жанри, включаючи дитячі і молодіжні програми, документальні фільми, драми, інтерактивні програми тощо. Премією нагороджуються найкращі програми, компанії і особистості, що роблять вагомий внесок в розвиток світової телевізійної індустрії.

 

Нагадаємо, серіал «Балада про Бомбера» у цьому році також номіновано на New York Festivals International Television & Film Awards в категорії «міні-серіал», також фільм пройшов у шорт-лист 10-го щорічного нагородження VES (10th Annual VES Awards).

 

Нагадаємо, у березні за підтримки Індустріального телевізійного комітету (ІТК) в Україні розпочалось суддівство міжнародного телевізійного фестивалю Banff (Канада). Зазначимо, Індустріальний телевізійний комітет співпрацює з Banff з 2009 року. Група членів журі складається із вітчизняних фахівців у галузі телебачення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7807
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду