Film.ua знімає четвертий сезон «Містичних історій»

10 Квітня 2012
12180
10 Квітня 2012
11:06

Film.ua знімає четвертий сезон «Містичних історій»

12180
Прем'єра - через кілька місяців на СТБ
Film.ua знімає четвертий сезон «Містичних історій»

Кінокомпанія Film.ua розпочала зйомки четвертого сезону докудрами «Містичні історії». Про це йдеться на сайті продакшну.

 

Нагадаємо, в основі кожної серії проекту розказані містичні історії героїв, які в якийсь момент свого життя звернулися за допомогою до магів, біоенергетиків, екстрасенсів. Крім реконструкції подій, у програмі також присутні коментарі щодо описаної ситуації від експертів: священиків, наукових діячів, а також екстрасенсів, чаклунів і магів. Формат є розробкою Film.ua Televison.

 

Прем'єра української версії відбулася два роки тому на телеканалі СТБ.

 

Як писала ТК, Film.ua Televison розповсюджує «Містичні історії» на міжнародному ринку через міжнародну мережу Sparks Network, у тому числі як формати. Зокрема, формат програми був проданий в Угорщину, де її реалізацією займається компанія Origo. Також, формат придбав канал «РЕН ТВ», де її ведучим став Євген Князєв. Крім того, «Містичні історії» виходять в Казахстані.

 

Як зазначається, прем'єра нового сезону «Містичних історій» відбудеться через кілька місяців на телеканалі СТБ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12180
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду