Star Media позиціонує серіал «Острів непотрібних людей» як формат

9 Квітня 2012
5763
9 Квітня 2012
13:18

Star Media позиціонує серіал «Острів непотрібних людей» як формат

5763
Star Media позиціонує серіал «Острів непотрібних людей» як формат

Компанія Star Media представила серіал «Острів непотрібних людей» як формат на Каннському телеринку. Про це повідомив голова правління групи компаній Влад Ряшин.

 

«Мы также впервые представили "Остров ненужных людей" как оригинальный формат, - так что не исключено, что уже в ближайшие годы появятся адаптации нашего сериала в разных странах», - сказав він.

 

З якими каналами та продакшнами можуть бути укладені угоди, наразі невідомо.

 

Нагадаємо, серіал «Острів непотрібних людей» у лютому 2012 року показав канал «Інтер». Трансляція мала високі показники. За сюжетом успішний бізнесмен хоче позбутися своєї дружини і влаштовує їй поїздку в далеку азіатську країну без повернення. Він створює туристичну агенцію «Щасливий шлях» і обирає ще 11 таких само, як і його дружина, непотрібних людей та відправляє їх на безлюдний острів. Випадково Андрій також разом з усіма опиняється на острові. Зйомки серіалу проходили в Україні й Таїланді.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5763
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Продюсер "Лоста"
4396 дн. тому
Нет, это "бледная" копия "Таинственного острова" Ж. Верна и "Робинзона Крузо" Д. Дефо.
даникто
4396 дн. тому
а разве этот сериал не бледная копия лоста?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду