Журналісти-активісти захопили кабінет глави КМДА Олександра Попова

5 Квітня 2012
9563
5 Квітня 2012
13:05

Журналісти-активісти захопили кабінет глави КМДА Олександра Попова

9563
Журналісти-активісти захопили кабінет глави КМДА Олександра Попова

5 квітня 12 громадських активістів, які зібралися на акцію протесту проти незаконних забудов у Києві - «Стіну брехні» під будівлею мерії, увірвалася в приміщення і захопили кабінет голови київської адміністрації Олександра Попова, про це пише сайт «Свідомо».

 

«Із сотні мітингуючих у середину прорватися вдалося дванадцятьом активістам, більшість - із громадської ініціативи Самоврядна Альтернативна Мережа. Свій вчинок активісти пояснюють тим, що ніхто із владної київської більшості не вийшов до протестантів, щоб вислухати і запропонувати якесь рішення», - йдеться на сайті.

 

За інформацією «Детектор медіа», серед 12 активістів - журналісти Єгор Соболєв (керівник бюро «Свідомо»), Оксана Романюк (представник «Репортерів без кордонів» в Україні), Наталя Соколенко (кореспондент СТБ) та Ігор Луценко, які давно займають активну громадянську позицію і виступають проти вирубки Святошинського лісу, забудови на Театральній і бульварі Дружби Народів, знищення дитячого майданчику на Гоголівській  тощо.

 

«За майже годину перебування активістів у кабінеті, сам Попов там не з'явився. Близько 11-ї він зателефонував і домовився про зустріч у п'ятницю на 13:00 з усіма дванадцятьма активістами. Пообіцяв поговорити про проекти рішення по забороні забудов і встановити для них дедлайн», - пише «Свідомо».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9563
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Аноним
4398 дн. тому
Клоуны. Ряженные и крашенные! Неужели ни у кого не возникла мысль о том, что в цивилизированной стране вламываться к чиновнику в кабинет не допустимо. Попов что, не хотел с вами встретиться? Всячески извивался и отнекивался от разговора по теме вашего собрания? И при чем тут ваши журналистские ксивы, если вы вышли защищать интересы людей, пусть даже страдающих от этих застроек? А где пачка документов о том, как вы оббивали пороги киевских властей? Где они опубликованы? Кому вы их показывали? Не было где обпиариться? Забывать о вас стали коллеги и оппоненты? А потом вы удивляетесь, что власти вламываются в ваши квартиры, переварачивают все вверх дном, типа подбрасывают вам наркоту, арестовывают и пытают в КПЗ. Почему вы должны вести себя аналогично? Какой хрени вы учите людей?!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду