Андрушко повернувся у «Вікна»

4 Квітня 2012
8930
4 Квітня 2012
12:57

Андрушко повернувся у «Вікна»

8930
Андрушко повернувся у «Вікна»

Сергій Андрушко повернувся у «Вікна-новини» на СТБ. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили у прес-службі каналу.

 

Сергій Андрушко працював спеціальним кореспондентом інформаційної програми програми «Вікна» до 2010 року, після цього перейшов у відділ документально-публіцистичних програм, коли його очолив Олексій Мустафін.

 

Сергій Андрушко пообіцяв прокоментувати своє повернення у «Вікна» згодом.

 

У травні 2012 року Михайло Єрмолаев має залишити канал, а департамент інформаційно-аналітичного мовлення замість нього очолить Володимир Павлюк.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8930
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
!!!
4402 дн. тому
Єрмолаєв залишить стб у травні!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду