Роман Вінтонів поєднує роботу над проектами «1+1» і «України»

3 Квітня 2012
9348
3 Квітня 2012
19:52

Роман Вінтонів поєднує роботу над проектами «1+1» і «України»

9348
Роман Вінтонів поєднує роботу над проектами «1+1» і «України»

Роман Вінтонів працює старшим редактором нового соціального ток-шоу «Говорить Україна», яке готується до запуску на телеканалі «Україна». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили сам пан Вінтонів та генеральний продюсер проекту Іларіон Павлюк.

 

За словами пана Вінтоніва, він працює в команді нового шоу близько двох місяців. Водночас він поєднує це з роботою кореспондента департаменту журналістських розслідувань телеканалу «1+1», звідки звільнятися не планує.

 

Але, за інформацією джерел «Детектор медіа», на «Україні» пана Вінтоніва попросили визначитися з одним місцем роботи.

 

У прес-службі «1+1» «Детектор медіа» сказали, що Роман Вінтонів нікому зі свого керівництва про звільнення нічого не повідомляв і відповідних заяв не писав. І наразі він є штатним кореспондентом департаменту журналістських розслідувань.

 

Нагадаємо, нещодавно програма «Гроші» не поставила в ефір сюжет Романа Вінтонів зі з'їзду Партії регіонів. Це був його перший сюжет, який він готував у якості співробітника департаменту журналістських розслідувань «1+1», куди перевівся з редакції «Сніданку з 1+1». У сюжеті містилася розмова журналіста із Сергієм Тігіпком, у якого Роман Вінтонів запитав, чи змінить він прізвище на «Янукович» або ж лишиться на дівочому.

 

Керівник департаменту журналістських розслідувань «1+1» Максим Сухенко пояснив невихід сюжету неформатом. «У нас є кілька речей, які має містити сюжет, щоб з'явитися в програмі "Гроші". Він має або стосуватися грошей, або це має бути резонансне розслідування. Тут ми побачили веселий стьобний сюжет, які Роман робив для "Сніданку з 1+1", але не побачили ані розслідування, ані грошей», - сказав пан Сухенко.

 

Сам Роман Вінтонів у своєму блозі написав, що це був його другий сюжет для «Грошей». Перший він зняв у 2011-му (коли працював у редакції «Сніданку з 1+1») про відкриття ресторану, конкурс блондинок і повернення Міки Ньютон з Євробачення. І тоді його робота була форматною для програми.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9348
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергей
4403 дн. тому
Ага, каналы вместе рекламу продают, их журналисты вместе программы делают...Что-то еще непонятно????
asdc
4403 дн. тому
это - не PR, это или кого-то жаба задавила или же "прозрачный" намек на то, что для эксклюзивной работы на одного хозяина такому востребованному человеку надо бы делать предложения посолиднее...
Вот это новость
4403 дн. тому
Ну, совмещает Роман работу на двух каналах ( конкурентах ) . Он что - один такой? В чем новость? Или это PR?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду