Власники The Show Time Production – Павлюк, Рибась та Рогожа

3 Квітня 2012
10211
3 Квітня 2012
18:44

Власники The Show Time Production – Павлюк, Рибась та Рогожа

10211
Власники The Show Time Production – Павлюк, Рибась та Рогожа

Власниками продакшну The Show Time Production, який спільно з телеканалом «Україна» виробляє шоу «Говорить Україна», є Іларіон Павлюк, Володимир Рибась та Олег Рогожа. Про це пан Павлюк розповів у коментарі «Детектор медіа»

 

«Ми працюємо як продюсерська група вже кілька років. І ми є рівними співпродюсерами та співвласниками компанії», - розказав Іларіон Павлюк.

 

За його словами, продакшн The Show Time Production був створений на початку року: «Ми купили юридичну особу і створили цей продакшн».

 

Нагадаємо, Іларіон Павлюк разом зі своєю командою завершив співпрацю з «1+1» у грудні 2011 року. Тоді він наголошував, що йому цікаво робити ігровий продукт, і вів переговори з «потенційним замовником» щодо такого проекту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10211
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду