Продакшн Олени Колеснікової адаптуватиме дейтинг-формат для ТЕТу

3 Квітня 2012
6827
3 Квітня 2012
15:19

Продакшн Олени Колеснікової адаптуватиме дейтинг-формат для ТЕТу

6827
Продакшн Олени Колеснікової адаптуватиме дейтинг-формат для ТЕТу

Продакшн Олени Колеснікової (Вікторової) вироблятиме щоденне дейтинг-шоу для каналу ТЕТ за американським форматом Excused. Про це Олена Колеснікова розповіла в інтерв'ю сайту «Медіаняня».

 

За її словами, цей молодіжний проект побудований не на психологічних тонкощах стосунків між чоловіком і жінкою, а на тому, як справити враження на того, хто сподобався.

 

«Як зробити, щоб з інших претендентів обрали саме тебе... Мій 17-річний син, коли почув, що робитиму цей американський формат, сказав: "Нарешті ти будеш робити щось варте". Тобто аудиторії ТЕТу це буде точно до смаку», - переконана пані Колеснікова.

 

Зйомки проекту заплановані на літо, прем'єра має відбудеться у вересні. Зауважимо, що в США це реаліті дебютувало у вересні 2011 року.

 

 

 

 

Також Олена Колеснікова додала, що її продакшн планує кілька проектів для «1+1». «Але я знаю, що їхній успіх на 90% залежить від ведучих: одна претендентка в мене є, другу поки шукаємо», - зауважила вона.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6827
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
продакшн Колесниковой - в черный список!
4207 дн. тому
Внимание! Черный список!!!! Продакшн Елены Колесниковой при продакшене 1+1. Управляет там Ольга Байда! Друзья и Коллеги! Запомните эти имена и никогда не связывайтесь с этими людьми! Вчера нас (меня и моего коллегу режиссера) очень жестоко кинули! Ссылаясь на то, что у них нет бюджета на режиссеров нас уволили не заплатив за последние ДВА месяца работы! Жаловаться некому, помощи ждать неоткуда! Я в шоке! Как жить дальше непонятно... квартира, кредиты, новый компьютер... тупо жесть... отчаяние стоит в горле комом... Как такое может быть?! Почему?! Просто запомните сами и расскажите другим!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду