«Воля» запустила HD ще в шести містах

2 Квітня 2012
6535
2 Квітня 2012
12:19

«Воля» запустила HD ще в шести містах

6535
«Воля» запустила HD ще в шести містах

Провайдер кабельного телебачення «Воля» 2 квітня оголосила про офіційний запуск телебачення у форматі високої чіткості (HDTV) у шести містах - Львові, Харкові, Полтаві, Сумах, Дніпропетровську та Севастополі.

 

Раніше, у грудні 2010 року, пакет каналів «Воля HD» було запущено в Києві. Таким чином, послуга HD доступна вже в семи містах.

 

Як повідомляє прес-служба компанії, пакет «Воля HD» у перерахованих вище містах включатиме такі канали: National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Viasat History HD/ Viasat Nature HD, Outdoor Channel HD, Travel Channel HD, MyZen.TV HD, Fashion One HD, HD ТОНІС, а також «Футбол HD», який буде запущено одночасно зі стартом чемпіонату Євро-2012.

 

Будь-який новий або ж нинішній абонент «Волі» в цих семи містах з квітня до кінця травня 2012 року зможе підписатися на пакет «Воля HD» й користуватися ним до трьох місяців без додаткової плати. Для абонентів, у яких уже є необхідне для прийому HD-каналів обладнання (САМ-модулі), «Воля» також відкриває промо-перегляд пакета «Воля HD» до кінця травня 2012 року.

 

Постійна вартість пакета «Воля HD» становить 40 грн/міс. Замовити його можна на додаток до будь-якого цифрового пакета починаючи з базового «Україна і світ».

 

Щоб дивитися телеканали з HD-якістю, потрібні сучасний телевізор із підтримкою MPEG-4 і HD-формату із вбудованим телетюнером стандарту DVB-C, придбаний у компанії «Воля» CAM-модуль умовного доступу й картка умовного доступу. Вартість CAM-модуля - 299 грн.

 

Також із середини квітня абоненти, які підключать пакет «Воля HD», зможуть орендувати HD-тюнери. Для абонентів послуги «ТБ + Інтернет», вартість користування обладнанням становитиме 10 грн/міс. А для тих, хто підключить тільки телебачення, - 19,90 грн/міс.

 

Із квітня на національному телебаченні починається всеукраїнська промо-кампанія «Воля HD».

 

Нагадаємо, що до кінця 2012 року «Воля» планує запустити телебачення високої чіткості ще в семи містах країни, і кількість міст, де абоненти зможуть користуватися всіма перевагами HDTV, сягне 14.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6535
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду