Олексій Суханов буде не лише модератором ток-шоу «Говорить Україна», а й журналістом

30 Березня 2012
9763
30 Березня 2012
13:03

Олексій Суханов буде не лише модератором ток-шоу «Говорить Україна», а й журналістом

9763
Олексій Суханов буде не лише модератором ток-шоу «Говорить Україна», а й журналістом

Телеканал «Україна» підтвердив інформацію про те, що ведучим соціального ток-шоу «Говорить Україна» буде Олексій Суханов. Про це йдеться у повідомленні прес-служби.

 

За інформацією каналу, ведучий проекту в шоу виконує функцію не лише модератора дискусії, а й журналіста. Він бере участь у підготовці програми, обирає теми та готує матеріали.

 

«Ведущий - это человек со своей позицией, со своим взглядом на жизнь. То, что он говорит, имеет очень важные последствия для людей, и он должен это понимать. Это человек, который способен не просто рассказать историю, а сделать ее интересной для зрителя. Более того, задача ток-шоу не просто подискутировать, а дать конкретные советы и помочь в решении вопроса героям программы» - зазначив Олексій Суханов.

 

Нагадаємо, Олексій Суханов раніше працював на телеканалі РЕН-ТВ, де вів «Новини 24». Раніше він денні випуски програми «Здесь и сейчас» на телеканалі «Дождь», а також програму «Технології майбутнього» на ТВ3.

 

Прем'єра соціального ток-шоу «Говорить Україна!» на каналі «Україна» вийде у квітні. Героями програми стануть свідки та учасники різних подій. У студії будуть присутні експерти: актори, шоумени, депутати, представники влади та громадських організацій. Також активну участь у програмі братимуть глядачі у студії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9763
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду