Scripps Networks Interactive придбала Travel Channel

29 Березня 2012
6876
29 Березня 2012
13:33

Scripps Networks Interactive придбала Travel Channel

6876
Scripps Networks Interactive придбала Travel Channel

Американська компанія Scripps Networks Interactive Inc. (SNI) повністю придбала британську компанію Travel Channel International Limited (TCI), що є власником телеканалу Travel Channel. Угода була підписана 22 березня, йдеться в офіційному повідомленні компанії.

 

Сума угоди - 65 млн фунтів стерлінгів ($103 млн).

 

У зв'язку з необхідністю отримання відповідних дозволів органів влади, остаточне оформлення угоди очікується в другому кварталі 2012 року.

 

SNI також володіє 65% американського телеканалу Travel Channel, решта 35% належать Cox Communications, яка викупила телеканал у корпорації Discovery у 2007 році. SNI придбала 65% американського Travel Channel за $1,1 млрд у листопаді 2009 року.

 

За словами голови, президента і виконавчого директора SNI Кеннета Лоу, TCI є важливим придбанням, оскільки його компанія планує залучати нових зарубіжних клієнтів та збільшувати присутність на європейських та азійських ринках.

 

Travel Channel представлений у 20 мовних версіях у понад 75 країнах Європи, Африки, Азійсько-Тихоокеанського регіони і Близького Сходу. Його аудиторія становить близько 25 млн передплатників.

 

Компанія Scripps Networks Interactive є виробником контенту для телебачення та інтернету (онлайн-мовлення, соціальні мережі та елементи електронної комерції). Їй належать такі телевізійні та інтернет-бренди, як HGTV, Food Network, DIY Network, Cooking Channel, Great American Country.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6876
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду