Найякіснішими новинами назвали ТСН і «Факти»

28 Березня 2012
6823
28 Березня 2012
15:25

Найякіснішими новинами назвали ТСН і «Факти»

6823
Найякіснішими новинами назвали ТСН і «Факти»

Найбільш якісними новинами (точними, об'єктивними, повними, оперативними, такими, де представлені різні точки зору і де не замовчуються суспільно важливі теми) в ході опитування інтернет-користувачі назвали ТСН на «1+1», «Факти» на ICTV, «Подробности» на «Інтері» і «Час новин» на 5-му каналі. Відповідне дослідження уявлення людей про якісні новини провела компанія iVOX.

 

Опитування* здійснене методом онлайн-інтерв'ю, тож його результати характеризують тих осіб, які користуються інтернетом. Перелік каналів і їх новинних проектів у питанні анкети був заданим і вичерпним.

 

Відсоток тих, хто вважає найбільш якісними новини «1+1», зростає зі зменшенням розміру населеного пункту. Схожа тенденція спостерігається і щодо віку: молодші респонденти надають перевагу ТСН активніше за старших. Натомість число тих, хто вважає найбільш якісними новини ТВі і 5 каналу, навпаки, зростає із віком респондентів.

 

У варіанті відповіді «Інший канал» опитувані залишали такі свої варіанти: 1 россия, 24 канал, DW-TV, Евроньюз, 11 канал новости, ЗІК, российский "Дождь", ОРТ, НТВ, Чорноморка. А також: брешуть скрізь, всё куплено, не верю ни кому, немає в Україні такого каналу, Интернет-издания, не смотрю тв.

 

Новости какого телеканала вы считаете наиболее качественными? (точными; объективными; полными; оперативными; представляющими различные точки зрения; не замалчивающими общественно важные темы и события)

 

 

 

 

Нагадаємо, із оцінками експертів  щодо дотримання каналами стандартів якості новин, фактів замовчування і ознак цензури можна ознайомились у регулярних моніторингах «Детектор медіа».

 

*Дослідження проведене методом онлайн-інтерв'ю з використанням панелі iVOX (http://ivoxgolos.com.ua/) наприкінці лютого 2012 року. Вибірка становить 1000 анкет, структура вибірки відповідає структурі інтернет-користувачів України за статтю, віком та регіоном проживання. Статистична похибка не перевищує 3%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6823
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
:)
4383 дн. тому
2Процент Но ведь красивенько!!!! Смотрите, какая замечательная цветовая гамма! А Вы заладили: "прОценты не те, прОценты не те" :)
Процент
4383 дн. тому
А на этой диаграмме - 224, 6 % - это как?
Процент
4383 дн. тому
А разве на круговой диаграмме в сумме не должно быть 100 % ?
:)
4384 дн. тому
Очень красивая круговая диаграмма :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду