«Україна» запускає кулінарне реаліті-шоу з Неліпою

27 Березня 2012
7978
27 Березня 2012
15:26

«Україна» запускає кулінарне реаліті-шоу з Неліпою

7978
«Україна» запускає кулінарне реаліті-шоу з Неліпою

Канал «Україна» запускає кулінарне реаліті-шоу «Гості на порозі», ведучим якого стане Максим Неліпа. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Героями шоу «Гості на порозі» стануть сім'ї з різних регіонів України, які планують влаштувати сімейне свято, але не можуть впоратися з цим самостійно, «оскільки господиня погано готує, а приміщення для прийому запрошених дуже незатишне», - йдеться у повідомленні.

 

За задумом, експерти проекту - шеф-кухар і дизайнер - допоможуть їм влаштувати свято для всієї родини і покажуть, який обід можна приготувати, маючи дуже скромний бюджет.

 

Експерти проекту: дизайнери Ірина Бойко та Лідія Столярова, кухарі Віктор Тимчишин і Руслан Бойко.

 

Дата старту і слот остаточно ще не затверджені.

 

Нагадаємо, навесні 2011 року «Україна» запустила кулінарне шоу з Ольгою Герасим'юк «Життя на смак», однак вже влітку канал припинив його показ.

 

Максим Неліпа вів на каналі «Україна» програму «Народна зірка».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7978
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Макс
4383 дн. тому
Муть какая-то,как всегда на Украине.Будет г....К гадалке не ходить.
Alex
4383 дн. тому
Забыли уточнить один небольшой, но очень тонкий момент, а чья идея данного проекта, кто автор? Так вот любимые читатели, идея была в наглую украдена, вернее не так, не украдена, а выслушана руководством, потом получена в письменном виде, ну а потом снята своими силами и плевать, что украли, главное запустили. Ну в общем все как обычно...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду