Рекламна агенція ZenithOptimedia Ukraine подала до суду на CDMA ua

26 Березня 2012
8248
26 Березня 2012
13:51

Рекламна агенція ZenithOptimedia Ukraine подала до суду на CDMA ua

8248
За рекламну заборгованість у сумі 5 млн грн
Рекламна агенція ZenithOptimedia Ukraine подала до суду на CDMA ua

Рекламне агентство ZenithOptimedia Ukraine звернулося до суду із позовом про стягнення заборгованості із СП ТОВ «ІТК» (ТМ «CDMA ua») за надані рекламні послуги. Сума боргу перевищує 5 млн. грн, йдеться в повідомленні агентства.

 

Як заявляє ZenithOptimedia Ukraine, упродовж листопада 2010-го - червня 2011 року агенція розміщувала рекламу ТМ «CDMA ua» на телебаченні, об'єктах зовнішньої реклами та в інтернеті згідно з договором, що підтверджено відповідною документацією та незалежним зовнішнім моніторингом. «Жодних претензій від клієнта агентство не отримувало. Більше того, СП ТОВ "ІТК" надало відповідні гарантії оплати. Однак в певний момент без пояснення причин власник ТМ "CDMA ua" почав ухилятися від переговорного процесу і відмовився від досудового врегулювання конфлікту», - повідомляють в агенції.

 

У ZenithOptimedia Ukraine вважають, що рекламодавець обрав стратегію затягування конфлікту, а де-факто - відмови в оплаті. Тож агентство вирішило звернутися до суду з метою отримати відшкодування своєї праці та розрахуватися з підрядниками - телеканалами, інтернет-сайтами та операторами зовнішньої реклами.

 

Як уточнили в агенції, позов уже подано, однак провадження у справі ще не відкрито.

 

«Детектор медіа» сподівається отримати коментар оператора зв'язку та 3G-інтернету CDMA Ukraine з приводу конфліктної ситуації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8248
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду