Надія Мейхер народила дівчинку

24 Березня 2012
12685
24 Березня 2012
15:44

Надія Мейхер народила дівчинку

12685
Надія Мейхер народила дівчинку
Ведуча програми «Неймовірна правда про зірок» Надія Мейхер вдруге стала мамою, повідомляє прес-служба телеканалу СТБ.
 
Телеведуча ексклюзивно підтвердила СТБ інформацію про пологи і розповіла, що вона і немовля почувають себе добре. Ріст дівчинки - 54 см, вага - 3,5 кг. Решту подробиць Надія Мейхер пообіцяла розповісти в ексклюзивному інтерв'ю програмі «Неймовірна правда про зірок» на СТБ.
 
На час декретної відпустки Надію Мейхер в ефірі програми «Неймовірна правда про зірок» замінили відомі українські жінки: Ірина Борисюк, Яна Соломко, Лілія Ребрик, Світлана Лобода, Євгенія Власова, Маша Собко, Тетяна Висоцька, Тетяна Стребкова. Кожна з них склала пару Григорію Решетнику на одну програму. На початку кожного випуску програми запрошені ведучі нагадували глядачам, що таким чином вирішили підтримати Надію в цей період її життя. Наступного тижня в ролі ведучих «Неймовірної правди про зірок» спробують себе інші українські співачки.
 
 
Нагадаємо, «Неймовірна правда про зірок» - інформаційна програма про життя знаменитостей вітчизняного та світового шоу-бізнесу. Виходить на СТБ з понеділка по четвер о 18:10.
 
«Детектор медіа» 
Фото надане прес-службою телеканалу СТБ 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12685
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду