Crystal Hall вирішив відмовити ICTV в акредитації на всі події у 2012 році

23 Березня 2012
7926
23 Березня 2012
17:42

Crystal Hall вирішив відмовити ICTV в акредитації на всі події у 2012 році

7926
Адміністрація клубу прокоментувала інцидент між знімальною групою ICTV і піар-менеджером Олександром Кажияном
Crystal Hall вирішив відмовити ICTV в акредитації на всі події у 2012 році

Адміністрація клубу Crystal Hall вирішила відмовити телеканалу ICTV в акредитації на всі події, заплановані в клубі у 2012 році. Таке рішення адміністрація прийняла після  інциденту між знімальною групою каналу та піар-менеджером пабліситі-агенції Secret Service Олександром Кажияном, переглянувши відеоматеріали з камер внутрішнього спостереження за 16 березня.

 

Офіційний коментар арт-директора Сrystal Hall Андрія Іноземцева 23 березня поширила агенція Secret Service.

 

«16 березня на вечірці Ello party журналісти знімальної групи телеканалу ICTV спровокували конфлікт і "розкрутили" його в найкращих традиціях "жовтої" журналістики. Їх справді вивели з клубу на прохання організаторів вечірки, так само як охорона виводить агресивних або п'яних людей з метою безпеки оточення. Охорона поводила себе коректно», - заявив Андрій Іноземцев.

 

На думку адміністрації Сrystal Hall, причина конфлікту - «грубе порушення журналістської етики». «Засобів фізичного впливу ні до кого зі сторін конфлікту не було вжито. Всі домисли про нібито побиття і тому подібне - грубе спотворення дійсності. У рамках процесуального розбору цієї справи наша охоронна компанія готова надати зйомку з камер спостереження», - зазначив пан Іноземцев.

 

«Внаслідок цього, щоб не допустити в подальшому дискомфорту для наших гостей і для "збереження" честі, гідності та майна репортерів телеканалу ICTV, ми змушені будемо відмовити цьому каналові в акредитації на всі події, заплановані до проведення в Сrystal Hall у 2012 році», - додав арт-директор клубу.

 

У свою чергу Олександр Кажиян заявив: «Якщо знімальна група ICTV не припинить поширювати наклепницьку інформацію і не вживатиме заходів для її спростування, я буду змушений звернутися до суду».

 

Нагадаємо, 16 березня у київському клубі Crystal Hall стався конфлікт між піар-менеджером Олександром Кажияном та знімальною групою каналу ICTV (репортером програми «Козирне життя» Тетяною Третяк, репортером програми «Максимум в Україні» Русланом Тарасовим та оператором Артуром Пудаком). За інформацією ICTV, Олександр Кажиян напав на Тетяну Третяк, підловивши її в коридорі і завдавши їй тілесних ушкоджень (синці, забої кистей рук та вивихи пальців на руках). Знімальній групі ICTV, за цією інформацією, теж перешкоджали у виконанні професійних обов'язків: «Коли на допомогу Тетяні прийшли колеги, Олександр Кажиян повів себе ще агресивніше, намагався розбити телевізійну камеру, накинувся на Руслана Тарасова. Охорона закладу всіляко перешкоджала зйомкам, закривала телекамеру. Після цього знімальну групу силоміць виставили на вулицю, не дозволивши навіть забрати речі з гардеробу».

 

Олександр Кажиян у коментарі «Детектор медіа» сказав, що конфлікт виник через те, що журналістка, порушивши домовленість з піар-менеджмером, ставила некоректні запитання особистого характеру співаку Максу Барських і його продюсеру Алану Бадоєву. За його словами, він підійшов до журналістки і зробив їй зауваження, наголосивши, що надалі не акредитовуватиме її на заходи, які організовуватиме. «У відповідь вона сказала: "Пішов на х..", - розповів пан Кажиян. - Тоді я взяв її за зап'ястя та спробував вивести з приміщення клубу. Після того, як мені це не вдалося, я покликав охорону закладу та очікував на неї біля гардеробу». У цей час, за словами піар-менеджера, представники знімальної групи ICTV спровокували його до штурханини, знімаючи це на камеру. Далі, за словами PR-менеджера, охорона клубу вивела групу ICTV за межі закладу.

 

Крім того, пан Кажиян розповів, що у нього є підстави підозрювати журналістів ICTV у діях із його мобільним телефоном: «Під час сутички мій телефон випав на підлогу. Свідки інциденту зі знімальною групою розповіли, що телефон узяли з собою "люди, яких вивели на вулицю". За 30-40 хвилин охорона закладу дійсно знайшла телефон за межами закладу. А коли я виявив, що в ньому відсутня SIM-карта, її теж знайшли - на вулиці».

 

Репортер ICTV Тетяна Третяк і керівник редакції публіцистичних програм телеканалу ICTV Оксана Соколова були обурені коментарями Олександра Кажияна та детально розповіли свою версію інциденту. Пані Соколова висловила думку, що конфлікт є «виключно методом вирішення питань пана Кажияна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7926
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
СЛОН
4409 дн. тому
Ага.. а Кристал Хол это просто таки главный культурный центр столицы)))) Меньше {CENSORED}ей и вечеринок Саши Онищенко появиться в эфире. Какая жалость!! Какая потеря для общенационального канала!! Кажиян уже не знает кому еще запудрить баки и шо еще вымочить. Наконец он нашел применение своим черноротым навыкам пиарщика! :) и с утра до ночи шпарит коменты в интернете... Всех со всеми пересрать - бо чурика обидели.. фу. суцільна мерзота.
vitalkivua
4409 дн. тому
Молодцы, не пускать на порог эту желтуху! ICTV давно превратился из канала с профессиональной журналистикой в канал низкопробной порнографии, смотреть противно!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду