До Євро-2012 «Інтер» готує документалістику та покаже фільм про чемпіонат серед бомжів

17 Березня 2012
7373
17 Березня 2012
01:20

До Євро-2012 «Інтер» готує документалістику та покаже фільм про чемпіонат серед бомжів

7373
До Євро-2012 «Інтер» готує документалістику та покаже фільм про чемпіонат серед бомжів
Телеканал «Інтер» запустить низку спец проектів до футбольного чемпіонату Євро-2012. Про це у коментарі «Детектор медіа» повідомив генеральний продюсер каналу Володимир Зеленський.

Зокрема, канал покаже чотирисерійний фільм «Чемпіон з підворітні» виробництва «Студії Квартал-95» спільно з «Сінема Проджект Груп». Стрічка оповідає про реальні події 2009 року - перемогу збірної України на Чемпіонаті світу з вуличного футболу серед бомжів.

Також, як нагадав пана Зеленський, на  «Інтері» до «Євро-2012» вийде лінійка документальних фільмів власного виробництва. Режисером виступить Сергій Долбілов.

«Також ми готуємо спецпроект до річниці смерті Лобановського, який теж приурочимо до чемпіонату. І маємо ідеї щодо цікавого концертного спецпроекту», - сказав Володимир Зеленський.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7373
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду