«Пакуй валізи» стартує на Новому 16 березня

12 Березня 2012
7457
12 Березня 2012
12:59

«Пакуй валізи» стартує на Новому 16 березня

7457
«Пакуй валізи» стартує на Новому 16 березня

Нове ігрове шоу Нового каналу «Пакуй валізи» стартує 16 березня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Шоу виходитиме щоп'ятниці о 21:50.

 

Ведучий проекту - Олександр Педан, продюсер - Анатолій Сябро, режисер-постановник - Віктор Книш.

 

Для проекту був побудований знімальний майданчик 35 метрів завдовжки та 25 метрів завширшки. На майданчику присутні макети статуї Свободи, Ейфелевої вежі, піраміди Хеопса, Біг Бену тощо. За задумом художників-постановників каналу також була побудована зменшена копія стадіону «Олімпійський» .

 

Як писала ТК, шоу знімається за французьким форматом Honey, Pack the Bags!. За умовами проекту, серед присутніх у залі глядачів відбирають трьох людей для участі в різних незвичайних конкурсах, на зразок малювання картини пензликом, зафіксованим на потилиці, або ж пошуку предмета у ванній, яка заповнена піною.

 

У кожній програмі проходять шість конкурсів, у яких визначаються троє фіналістів.

 

«Большинство из того, что зритель увидит на площадке - идентично тому, что видит французский зритель. Но некоторые конкурсы и реквизит приобрели у нас украинский колорит. Например, заявленных снеговиков мы заменили мотанками, обтянутыми соломой, соорудили тын, поставили подсолнухи. Силомер, который проблематично арендовать, делали сами - разработали механизм и собрали. Всего над подготовкой реквизита и его своевременной подачей на площадку трудятся 15 человек», - зазначив головний реквізитор проекту Володимир Михайлов.

 

Нагадаємо, Новий придбав цей формат у французького дистриб'ютора Banijay Group. Оригінальна версія шоу виробництва компанії Air Productions вийшла наприкінці березня 2011 року в ефірі французького телеканалу France 2.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7457
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду