Журналістів впустили до прес-центру Кабміну з мобільними телефонами

7 Березня 2012
7314
7 Березня 2012
16:30

Журналістів впустили до прес-центру Кабміну з мобільними телефонами

7314
Журналістів впустили до прес-центру Кабміну з мобільними телефонами

Працівників ЗМІ не примушували здавати мобільні телефони при вході до прес-центру Кабінету Міністрів перед розширеним засідання уряду 7 березня. Про це повідомляє УНН.

 

Окрім того працівники держслужби охорони, які охороняють будівлю уряду, відкрили доступ прес-центру до інших приміщень Кабміну для працівників ЗМІ.

 

Раніше журналісти були змушені здавати мобільні телефони при вході до прес-центру Кабміну до завершення вступного слова прем'єр-міністра на засіданні уряду.

 

Нагадаємо, про погіршення умов роботи журналістів у Кабміні йшлося на засіданнях Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова при президентові України. Члени робочої групи надали представникам секретаріату КМУ пропозиції щодо покращення умов роботи журналістів в будівлі уряду. У них, зокрема, містилася пропозиція не забирати мобільні телефони.

 

Після цього прем'єр-міністр Микола Азаров дав доручення членам уряду щосереди після засідань Кабінету Міністрів спілкуватися з журналістами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7314
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
EURONEWS
4403 дн. тому
Поясню. 1 - Для тех, кто считает, что работа журналиста веселая и расслабушная, поясняю - это не так. 2 - Если бы не журналисты, то власть бы вас уже на Майдане в открытую "жарила" во все места. 3 - В Кабмине требовали сдавать телефоны, на рамке (металлоискатель). Чтобы позвонить в редакцию, надо выйти из пресс-центра, взять телефон, поговорить... Далее сдать телефон, пройти рамку и только тогда кам-бэк в пресс-цент ? Удобно ?... Это вам не говно лопатой грузить, согласен...
Аяврик
4403 дн. тому
Ура! Вот только вопрос: Без мобильников они что-недоделанные? Или разъясните тупому-как мобильник помогает сбору материалов?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду