Star Media зніматиме стрічку «Остання осінь Рити»

7 Березня 2012
6912
7 Березня 2012
13:25

Star Media зніматиме стрічку «Остання осінь Рити»

6912
Star Media зніматиме стрічку «Остання осінь Рити»

Кінокомпанія Star Media готує до зйомок фільм «Остання осінь Рити». Про це повідомляє прес-служба продакшну.

 

Автори сценарію - Едуард Рєзник, Наталія Шимборецька, режисер-постановник - Анатолій Григор'єв, виконавчий продюсер - Дмитро Оленич, продюсери - Галина Балан-Тимкіна, Влад Ряшин.

 

Мелодрама зніматиметься в Києві.

 

Прем'єра фільму відбудеться на російському телеканалі «Домашний».

 

Головна героїня стрічки - Рита, відома російська актриса, популярність якої згасає, та бізнесмен Антон, з яким вона живе в цивільному шлюбі. «Він збирається відкрити свою кіностудію, щоб дати нове дихання таланту Рити. Рита вирішує всиновити хлопчика Ваню з дитячого будинку. Це усиновлення дає імпульс кар'єрі Рити - її з сином фотографують на обкладинку журналу. Але контакту з Ванею не виходить - Рита знаменита, егоїстична, дуже зайнята. Справжня мати Вані Зоя після народження хлопчика відмовилася від батьківських прав, оскільки матеріально не могла утримувати дитину. Тепер вона знайшла постійну роботу і готова повернути хлопчика. Вона намагається опротестувати рішення про усиновлення Вані. Починається боротьба інтересів відомої актриси зі зв'язками і матері з сумнівним минулим, якою рухає тільки бажання бути поруч із сином», - йдеться в анотації до фільму.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6912
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду