8 Березня на телебаченні: концерти і старт «Холостяка - 2»

7 Березня 2012
5783
7 Березня 2012
08:22

8 Березня на телебаченні: концерти і старт «Холостяка - 2»

5783
8 Березня на телебаченні: концерти і старт «Холостяка - 2»

До міжнародного жіночого дня, який 2012 року припав на будній четвер, українські телеканали особливо не змінювали сітки і не знімали окремих проектів. Святкуватимуть здебільшого фільмами і повторами своїх або прем'єрами російських концертів. Лише СТБ спеціально до 8 Березня приурочив старт другого сезону «Холостяка» та «Холостяк. Як вийти заміж», а Перший національний - початок нового сезону «Королеви України» і вечір Яна Табачника.

 

На «Інтері» 8 березня о 15:10 вийде фільм «Москва слезам не верит», о 18.05 відбудеться трансляція святкового концерту «Вечірній квартал. А за віконцем місяць березень», о 20:30 «Студія Квартал-95» знову вітатиме жінок з святом, причому одразу 4 години. Також у цей день на телеканалі творчий вечір Філіпа Кіркорова о 22.25.

 

9 березня о 15.55 «Інтер» покаже музичний спектакль «8 березня з Іриною Аллегровою». Величезні рухомі екрани, аеродинаміка і складна сценографія. Разом з Іриною Аллегровою на сцену вийдуть Григорій Лепс, Валерій Леонтьєв, Сергій Пєнкін, Юрій Кононов та інші зірки.

 

На «1+1»  змін у програмі не відбулося. Як і зазвичай, з 11.00 до 13.00 в ефірі «Щоденник лікаря Зайцевої», о 15.00 можна буде переглянути фільм «Анжеліка - маркіза янголів».

 

На СТБ 8 березня стартує Другий сезон реаліті-шоу «Холостяк» . У першому випуску  буде  вечірка-знайомство головного героя з 25-ма претендентками на роль його коханої, а о 23.15 поновиться ток-шоу «Холостяк. Як вийти заміж»», ведучою якого є Анфіса Чехова.

 

ICTV жінок концертами не привітає, він транслюватиме «Менти. Вулиці розбитих ліхтарів» о 09:49, 10:52, 16:44  та о 17:39.

 

На Новому каналі 8 березня - день Гаррі Поттера. О 14. 40 транслюватиметься «Гаррі Поттер і філософський камінь», о 17.45 « Гаррі Поттер і таємна кімната», о 21.00 «Гаррі Поттер і Орден фенікса».

 

На «Україні» спеціальних проектів до 8 березня не заплановано, однак можна буде переглянути художні фільми: «Дев'ять ознак зради» (07:15) та «Жіноча інтуїція - 2» (09:10).

 

На Першому національному 7 березня о 16.10 вийде «Фольк - music. Святкова програма до 8 березня». «Фольк - music» - це програма, у якій професійні та аматорські колективи з різних куточків країни презентують сучасне аранжування української музичної спадщини.

 

8 березня о 09:30 каналі транслюватиме повтор другої частини минулорічного святкового шоу «Тобі, єдиній». Генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф, його заступник Валід Арфуш, генеральний продюсер (тепер колишній) Олексій Семенов і музичний продюсер Влад Багінський для шоу одягли костюми героїв творів Олександра Дюма та виконали пісню з фільму «Д'Артаньян і три мушкетери». Також у концерті взяли участь «ВВ», Юрій Рибчинський, Володимир Гришко, Олександр Пономарьов, Павло Зібров, Тетяна Недєльська, Сергій Звєрєв, Alyosha та інші. Ведучі - Антін Мухарський та Сніжана Єгорова.

 

О 18:50 та 21:40 в ефірі Першого національного, як і минулого року, - вечір Яна Табачника, спеціально підготовлений до свята.

 

11 березня о 15.35 в ефірі каналу жінки почнуть боротьбу за титул найкрасивішої у телепроекті «Королева по-українськи», який організовує проект «Королева України» спільно з Першим Національним. Це другий сезон проекту.

 

Телеканал М1 покаже повну телевізійну версію церемонії «Viva! Найкрасивіші». Трансляція триватиме 1,5 години 8 березня о 16:00.

 

З кінопрем'єр 8 березня у прокат вийде стрічка «Вісім перших побачень» виробництва «Території Кіно» за сценарієм «Студії Квартал-95».

 

Надія Якубець, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5783
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гость
4430 дн. тому
Одно уг в эфире.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду