Радіо «FM Галичина» оновило сітку й оформлення ефіру

6 Березня 2012
8711
6 Березня 2012
17:14

Радіо «FM Галичина» оновило сітку й оформлення ефіру

8711
Радіо «FM Галичина» оновило сітку й оформлення ефіру

До весняного сезону радіо «FM Галичина» оновило сітку й оформлення ефіру. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Новий сезон стартував з 5 березня під назвою «Файна весна». Ефір поповнився новими промо-джинглами «Ото буде весна!». Новий «ефірний одяг» «FM Галичина» виготовило на власній студії.

 

В ефір вийде низка нових програм. Зокрема, цикл спортивних програм до Євро - 2012 - «Євротур», програма-огляд новинок кіно - «Кіно того варте», соціально-політичне ток-шоу - «Залізна правда», культурно-мистецький анонс подій, що відбуватимуться протягом тижня - «Міський клюб - афіша».

 

У весняному сезоні збільшилася кількість виходів новин. Відтепер інформаційні випуски транслюватимуться щогодини з 8:00 по 18:00 у будні, та з 12:00 по 16:00 у суботу.

 

Окрім цього ранкова програма «Добре шоу» тепер виходитиме в будні із 7:00 по 11:00. Після неї стартує проект «Скоро буду», який вестиме Діана Гайворонюк (Діанка). Програма стане прологом до «Привітанки від Діанки». А культурно-мистецька програма «Міський клюб» транслюватиметься щоп'ятниці о 15:30 та 19:30. Щоп'ятниці о 18:30 продовжать виходити гумористичні проекти «Магарич» - «Ми галичани» та «Бздури без цензури».

 

Також із каналом співпрацюватиме львівська співачка Ліля Ваврін.

 

В ефірі у звичних слотах залишаться програми: «Файна рандка» (у вихідні з 12:00 до 16:00), «Галицька пательня» (щобудня об 11:30 та 19:30) та «Наші герої» (щосуботи о 17:00).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8711
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду