Денис Босянок коментуватиме матчі Євро-2012 на Першому

6 Березня 2012
8659
6 Березня 2012
16:18

Денис Босянок коментуватиме матчі Євро-2012 на Першому

8659
Денис Босянок коментуватиме матчі Євро-2012 на Першому

Національна телекомпанія України уклала контракт з коментатором Денисом Босянком на коментування матчів чемпіонату Європи з футболу 2012 року на Першому національному каналі. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

Денис Босянок останнім часом працював на телеканалах «Хокей» і «2+2».

 

«Ми раді, що переговори пройшли успішно, і наші вболівальники зможуть дістати задоволення від професійної роботи одного з найсильніших футбольних коментаторів України. Денис Босянок без перебільшення входить до п'ятірки найкращих спортивних коментаторів нашої країни», - повідомив заступник генерального директора НТКУ Михайло Метревелі.

 

Раніше НТКУ обрала для коментування Євро-2012 Андрія Столярчука. Загалом НТКУ має обрати трьох коментаторів з 10 претендентів, повідомляв у чаті «Детектор медіа» Михайло Метревелі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8659
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
4431 дн. тому
Посилання на конференцію (виправлене): http://football.ua/conference/conf28/є_надія_на_відновлення_старої_доброї_/page1.html
Qcumber
4431 дн. тому
fcw, з запізненням, але все ж відповім. Джулая швидше за все не буде на Євро. Про це він сказав на своїй конференції: http://football.ua/conference/conf28/%D1%94_%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D1%96%D1%8F_%D0%BD%D0%B0_%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F_%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%BE%D1%97_%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%97_/page1.html Кілька днів тому Джулай звільнився з Повєрхності і перейшов на Setanta Sport Eurasia: http://twitter.com/#!/AlexWHU78/status/177111571812720641 http://twitter.com/#!/AlexWHU78/status/177474294073393152 Скажу чесно: я був в шоці від цієї новини. :'( Найприкріше те, що Джулай залишив не тільки "Поверхность", а і Україну. От так ми втрачаємо свої таланти. І хто його зна, чи повернеться Дмитро до нас в Україну і чи почуємо ми його ще... :(
fcw
4432 дн. тому
Розумне іршення від УТ-1. Бажано, аби запросили ще одного коментатора з "Повєрхності" - Джулая Дмитра. До речі, а які перспективи "Повєрхності"? Ця компанія підібрала,те що лежало непотрібним і дешевим (Чемпіоншип та Ередивізію). Що думає ВІктор Самойленко з приводу відновлення власного виробництва і закупки нового контента? Чим не привід "Телекритиці" завітати у гості на "Повєрхность"? Принаймні нам-уболівальникам,хотілося б знати про перспективи "Повєрхності", аби вона знову склала гідну конкуренцію продонецькому заангажованому каналу "Футбол".
аяврік
4433 дн. тому
Noser , не страждай . Попередньому "ЩОВІКЕНДУ" саме таке і потрібно.Такі люто ненавидять Савелія і Дерепу і тому готові продватися "ЩОВІКЕНДА" будь-якому безбатечнику
Qcumber
4433 дн. тому
Телекритико, доповніть будь-ласка: Босянок вже 15 років працює на "Повєрхності"! Це його основна робота, він і досі щовікенду там коментує матчі англійського "Чемпіоншипу" та нідерландської "Ередивізії", записи яких оперативно викладаються у його фан-спільноту ВКонтакті: http://vk.com/denpublic та у группу "Повєрхності": http://vk.com/poverkhnost Чесно, розчарували, не згадавши про "Поверхность", до якої Босянок належить душею (вибачте за філософію, але якщо він там півтора року тримається в таких умовах, то як ще сказати...)! Я тільки ЗА те, щоб Босянок коментував Євро. Це найкращий коментатор України, і іншого тут бути не може! РЕСПЕКТ ПЕРШОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ!
Noser
4433 дн. тому
Я проти, бо Босянок уже більше 10 років веде репортажі а й досі не дотримується правил української вимови. Він говорить на кшталт "Ми пАїхали в МАскву. Я кілька разів писав про цей його недолік протягом цих років на сайті болільників Динамо (сайт Шуріка), але без результату.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду