УНІАН-ТБ поміняв логотип на УНІАН

6 Березня 2012
12335
6 Березня 2012
14:07

УНІАН-ТБ поміняв логотип на УНІАН

12335
УНІАН-ТБ поміняв логотип на УНІАН

Телеканал УНІАН-ТБ переоформив свою ліцензію на мовлення в мультиплексі МХ-4, змінивши логотип УНІАН-ТБ на УНІАН. Відповідні зміни затвердила своїм рішенням Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 6 березня.

 

Крім цього в каналу змінився керівник: замість Віталія Докаленка його очолила Світлана Миколаюк. А також повністю оновився склад редакційної ради:

 

Були

Стали

Олег Наливайко

Дмитро Зубко

Юлія Лимар

Сергій Руденко

Валерій Нечипоренко

Ірина Полтавець

Альона Гетьманчук

Олена Товстенко

Галина Даниленко

Наталія Панченко

Яніна Сокольська

Дмитро Репік

 

Нагадаємо, телеканал УНІАН-ТБ з групи «1+1» має ліцензію на мовлення в мультиплексі МХ-4 разом з телеканалом «М2-Естрада», а також ліцензію на супутникове мовлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12335
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду