«Україна.Точка відліку» Буковського пройшла в шорт-лист TRT Documentary Awards

2 Березня 2012
6483
2 Березня 2012
12:36

«Україна.Точка відліку» Буковського пройшла в шорт-лист TRT Documentary Awards

6483
«Україна.Точка відліку» Буковського пройшла в шорт-лист TRT Documentary Awards

Документальний фільм Сергія Буковського «Україна. Точка відліку» спільного виробництва Film.ua та фонду Леоніда Кравчука «Перспективна Україна» пройшла в шорт-лист фестивалю TRT Documentary Awards.

 

Фестиваль пройде в Туреччині, в Стамбулі з 3 по 7 травня.

 

Нагадаємо, прем'єра стрічки відбулася на каналі «Україна».

 

Як писала ТК, «Україна. Точка відліку» - документальний фільм, присвячений 20-річчю з дня проголошення незалежності України і розпаду СРСР. Один з героїв фільму - Леонід Кравчук, який поділиться спогадами про те, що насправді відбувалося у вищих ешелонах влади під час становлення незалежної України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6483
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду