«Кореспондент.net» транслюватиме виборчий марафон каналу «Дождь»

1 Березня 2012
8372
1 Березня 2012
12:44

«Кореспондент.net» транслюватиме виборчий марафон каналу «Дождь»

8372
«Кореспондент.net» транслюватиме виборчий марафон каналу «Дождь»

Український інтернет-ресурс «Корреспондент.net» транслюватиме спеціальний марафон російського телеканалу «Дождь» з нагоди виборів президента Росії, що відбудуться 4 березня. Про це повідомляє прес-служба Українського медіахолдингу, до якого входить «Корреспондент.net».

 

У прес-службі наголосили, що «Дождь» уперше віддає трансляцію свого ефіру в реальному часі на сторонній ресурс.

 

Спецмарафон «Виборчком у прямому ефірі» («Избирком в прямом эфире») пройде в неділю, 4 березня, з 10:00 до 1:00 за київським часом (з 12:00 до 3:00 за московським). Протягом всього дня глядачі в режимі реального часу стежитимуть за тим, як іде голосування в Росії.

 

З 10:00 до 19:00 за київським часом (з 12:00 до 21:00 за московським) заплановано денний ефір, під час якого транслюватимуться новини, прямі включення кореспондентів каналу, які стали співробітниками, спостерігачами на виборчих дільницях, голосування і коментарі відомих осіб, включення з регіонів. Новини і включення супроводжуватиме жива музика.

 

З 19:00 до 1:00 за київським часом (з 21:00 до 3:00 за московським) триватиме «Ніч після виборів». У прямому ефірі в студії «Дождя» політики, соціологи, журналісти, блогери та громадські активісти обговорять вибори, що минули, та проаналізують перші результати голосування. Очікуються включення з ЦВК, виборчих штабів кандидатів, з можливих вуличних акцій протесту. Серед очікуваних гостей - кандидати в президенти Російської Федерації.

 

Коментуючи спільний проект з телеканалом «Дождь», головний редактор «Корреспондент.net» Юлія Мак-Гаффі висловила впевненість у тому, що аудиторії сайту сподобається контент «креативного, яскравого і прогресивного каналу, яким є "Дождь"».

 

Головний редактор «Дождя» Михайло Зигар назвав «Корреспондент.net» «найкращим новинним ресурсом в Україні» і «зовсім не відмороженим».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8372
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кутєпов
4437 дн. тому
А що, прямо з сайту "Дождя" якась не така трансляція йтиме? Який мені сенс іти на "Кореспондент", як я на першоджерелі дивитимусь?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду