Президент схвалив звіт Нацради за 2011 рік

29 Лютого 2012
11045
29 Лютого 2012
15:48

Президент схвалив звіт Нацради за 2011 рік

11045
Президент схвалив звіт Нацради за 2011 рік

23 лютого президент України Віктор Янукович схвалив звіт Національної ради з питань телебачення і радіомовлення за 2011 рік, про що офіційно повідомлено регуляторний орган. Про це йдеться на сайті Нацради.

 

Національна рада щороку подає звіт про свою діяльність до 1 лютого наступного за звітним року Верховній Раді і президентові та оприлюднює його на офіційному веб-сайті. Ця вимога міститься у статті 16 Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення».

 

Звіт за 2011 рік був затверджений на засіданні Національної ради 25 січня та поданий до вищих державних органів.

 

Верховна Рада поки що не розглядала звіт регулятора.

 

Минулого року президент схвалив звіт Нацради 16 березня, а Верховна Рада - 20 травня. При цьому парламент заслухав звіт вперше за шість років.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11045
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду