Піховшек хотів у марафон «Віктор Янукович. Два роки умовно», а його не покликали

29 Лютого 2012
4615
29 Лютого 2012
13:12

Піховшек хотів у марафон «Віктор Янукович. Два роки умовно», а його не покликали

4615
Піховшек хотів у марафон «Віктор Янукович. Два роки умовно», а його не покликали

Журналіст В'ячеслав Піховшек висловлював бажання взяти участь в інтернет-марафоні «Віктор Янукович. Два роки умовно». Про це він повідомив «Детектор медіа», прочитавши опубліковану ТК інформацію про те, що  запрошені симпатики нинішньої влади з різних причин не могли взяти участь у марафоні.

 

В'ячеслав Піховшек зазначив, що надіслав смс-повідомлення з відповідним змістом одному з модераторів марафону Мустафі Найєму.

 

У коментарі «Детектор медіа» Мустафа Найєм зазначив, що формуванням списку гостей займались інші організатори, яким він лише пропонував кандидатури: «Щодо В'ячеслава  Піховшека, то ми його не запрошували через те, що деякі мої колеги не вважають його колегою».

 

Нагадаємо, інтернет-марафон творчого об'єднання «Четверта студія» до дворіччя президентства Януковича - «Віктор Янукович. Два роки умовно» - пройшов 27 лютого. Участь у марафоні взяли Євген Сверстюк, Олександр Положинський (лідер українського гурту «Тартак»), Влад Троїцький (художній керівник театру «Дах»), Юлія Мостова (головний редактор «Дзеркала тижня. Україна»), Олексій Мустафін (заступник керівника СТБ), Микола Княжицький (гендиректор ТВі), Сергій Квіт (президент Києво-Могилянської академії), Ростислав Шапошніков (керівник сайту «Дорожній контроль»), Олекса Шалайський (головний редактор сайту «Дзеркала тижня»), Олександр Володарський (журналіст, художник, блогер), письменники Оксана Забужко, Юрій Винничук та брати Капранови, адвокат Валентина Теліченко та інші.

 

За словами журналістки ТВі Анастасії Станко, було запрошено й чимало симпатиків нинішньої влади, серед них: Ольгу Сумську, Ларису Скорик, Петра Толочка, Віктора Павліка, а також представників трьох найбільших церков. Однак вони з різних причин відмовилися прийти.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4615
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Телекритик
4430 дн. тому
Найєм - браво! Формулювання - вище нема!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду