Гендиректором УНІАНу став Вадим Осадчий

28 Лютого 2012
10030
28 Лютого 2012
12:52

Гендиректором УНІАНу став Вадим Осадчий

10030
Гендиректором УНІАНу став Вадим Осадчий

Вадим Осадчий, керівник департаменту інтернет-проектів групи «1+1», став генеральним директором інформаційного агентства УНІАН. Про це повідомляється на сайті агентства. 27 лютого нового гендиректора представили трудовому колективу.

 

Олег Наливайко, який раніше суміщав посади гендиректора і президента ТОВ «УНІАН», продовжить роботу як президент.

 

«Зараз у мене з`явилася можливість зосередитися на питаннях стратегічного розвитку агентства. Я радий, що до нас приєднався Вадим, який відповідатиме за економічний розвиток проекту. Упевнений, що його досвід реалізації успішних інтернет-проектів допоможе вийти на якісно новий рівень. Хочу зазначити, що кадрові перестановки позитивно вплинуть на якість нашого контенту і послуг, які ми пропонуємо ринку. Водночас, редакційна політика залишиться без змін», - коментує нове призначення Олег Наливайко.

 

Вадим Осадчий призначений на посаду зборами засновників компанії.

 

За словами пана Осадчого, наразі завдання УНІАНу - «зміцнити лідируючі позиції агентства, а також активно розвивати власний онлайн-напрям».

 

Вадим Осадчий залишиться керівником департаменту інтернет-проектів групи.

 

Заступником головного редактора став Михайло Ганницький – екс-головний редактор сайту «Сегодня». Заступником з економічних питань призначений колишній працівник Reuters Юрій Куликов.


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10030
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Украина
4432 дн. тому
УНИАН прости! УНИАН прощай!
marinaM
4433 дн. тому
Это который Осадчий? Тот, который на Обозе накуралесил? Бедный УНИАН! Осадчий - это черная метка, после этих пацанов земля горит, они привыкли "осваивать" деньги, а не зарабатывать. Где ни появятся - всюду проблемы. Сити, Газета по-киевски, Главред... А сайт ТСН - это же пародия!
Кропива
4433 дн. тому
Плюси пожерли Сіті, тепер взялися за УНІАН. А жаль. Хороше агентство було.
ip
4433 дн. тому
Удачи Вадиму. УНИАН это такое.. такой... будет непросто, но надо что-то делать иначе останется один интрефакс на рынке
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду